Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járhat a fejében? 13/L
Figyelt kérdés
Megdicsérte a szemem , mindig azt mondja nyáron , hoy öltözzek lazábban még akkor is amikor már csak 1 top volt rajtam, vmiikor felnőttpezsgővel kínált, azt mondta , hogy félt,aggódik értem , kikisérgetne ha engedném , és a fenekemt nézi , és amikor beszélgetünk mélyen a szemembe néz , de vmikor meg le sem szarja a fejem ..
DE A MÚLKOR pedig olyan is volt , hogy elfutottam előtte és A FENEKEM nézte MAJD A FARKÁT FOGTA ( nem áll fel neki csak úgy fogta) , De olyan is van , hogy néha le sem szarja a fejem..:/
Ez a kérdés tegnap is volt, csak másik kategóriában.
Akkor is mondtam, hogy ez egy pedomaci, nagyon egyértemű jeleket mutat ez irányba.
Szüleidenk szóljál,hogy figyeljenek rád jobban és, ha lehet menj át másik edzsőhöz minél előbb. Nehogy elcsábuljon a fiatal kislány tested után.
2011. aug. 15. 21:58
22/81 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm ! am szerintem nem megoldható mertt másik ilyen sportág csak másik városben lenne ! :/ szval maradok ennél az edzőnél
2011. aug. 15. 22:01
23/81 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2011. aug. 15. 22:01
24/81 anonim válasza:
Azért ilyeneket ne tegyél kockára. Ugyan nem tudom, hogy milyen sportágban vagy, de ilyen döntést ne hozz, inkább csináld egyedül, kérd meg a tesi tanárod, hogy segítsen. Nekem anno örömmel szokott a testnevelés oktatóm bármiben segíteni, tehát ilyeneket nyugodtan.
2011. aug. 15. 22:11
25/81 anonim válasza:
kamu kérdés.
2011. aug. 15. 22:12
26/81 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés !!!
am miket " ne tegyek kockára" ??
2011. aug. 15. 22:13
27/81 anonim válasza:
Ne maradj ennél az edzőnél erre értettem. :) Amúgy még mindig az a tippem, hogy próbálkozz egyedül gyakorolni, ha versenyre mész, akkor meg tesi tanár. Kerüld őt, a szüleidnek meg mond, hogy ne engedjék be, ha be akar jönni.
2011. aug. 15. 22:19
28/81 A kérdező kommentje:
értem már köszi a választ !! ama múlkor kérdezte az egyik lánytól hogy hol lakik és most kik vannak otthon ..stb és azóta azt a lányt nem láttam és azt mondta nekem hogy már nem fog járni...
2011. aug. 15. 22:21
29/81 anonim válasza:
Egyszer velem is volt ilyen. Az edzőm állandóan nézett meg bókolt. Aztán elmentünk egy versenyre és egy szobába kellett vele aludnom. Hát még szerencsém h nem erőszakolt meg. Ott mutogatta magát nekem meg simogatott. Fúj undorító. Jelentsd fel vagy szólj a szüleidnek.
2011. aug. 15. 22:30
30/81 anonim válasza:
Neked is jobb lenne, ha őt követnéd. Hidd el az ilyenek olyanokra buknak, akik "sokáig maradnak". Úgyhogy most, ma leírom egyszer, és utoljára, hogy MINDEN kapcsolatodat szakítsd meg vele, aztán lesz, ami lesz. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!