Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat a fejében? 13/L

Figyelt kérdés

Megdicsérte a szemem , mindig azt mondja nyáron , hoy öltözzek lazábban még akkor is amikor már csak 1 top volt rajtam, vmiikor felnőttpezsgővel kínált, azt mondta , hogy félt,aggódik értem , kikisérgetne ha engedném , és a fenekemt nézi , és amikor beszélgetünk mélyen a szemembe néz , de vmikor meg le sem szarja a fejem ..

DE A MÚLKOR pedig olyan is volt , hogy elfutottam előtte és A FENEKEM nézte MAJD A FARKÁT FOGTA ( nem áll fel neki csak úgy fogta) , De olyan is van , hogy néha le sem szarja a fejem..:/

am én : 14 leszek

ő pedig : 56-58 körül lehet

2011. aug. 15. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:

Hányszor írod még ki ezt a kérdést? Elsöre nem fogtad fel, hogy egy pedofil állat az edzöt? Értem én, hogy 13 éves kis naiv vagy, de azért ez már sok... És akkor a szüleid majd sírnak ha történik valami :S

Komolyan mondom, jobban jársz ha szólsz a szüleidnek és messziröl elkerülöd az edzöt, keresel másikat.

2011. aug. 17. 19:35
 42/81 anonim ***** válasza:
Na ide figyelj fogd már fel a hülye kis agyaddal h ez egy ha pedo ha kamaszokra bukik meg akar dugni és a végén meg fog erőszakolni!Nem véletlenül mondta az a másik lány is.Elmontad már a szüleidnek h mitcsinál?H megfodta a farkát meg nézi a feneked akkor mondd el és válts edzőt inkább járj be egy másik városba minthogy ilyet kockára tegyél!Ne légy hülye az életed elcseszheti ha sikerül befognia ez nem vicc gondolkozz már és most lépj és érd el mindenáron most h levátsák ezt a pedofilt!
2011. aug. 17. 20:22
 43/81 anonim ***** válasza:
Am meg igenis nyígd el a szüleidnek h te ezt láttad nem vagy hülye és nem vagy hajlandó ezt tovább elviselni!Majd ők is akkor gondolnak ha meg fog erőszakolni istenem.........
2011. aug. 17. 20:24
 44/81 anonim ***** válasza:

"Mi járhat a fejében?"

a segged!

Ennyi. Nem fogsz belehalni, hogy jó feneked van :D

2011. aug. 17. 20:46
 45/81 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de szerintem nem zavarja őt. Legalábbis a leírásból én úgy láttam. Legalább jó képű, és ad magára? ... Egyébként szerintem meg ne törődj vele, úgy sem kezdene ki veled. A bókokon mosolyogj, köszönd meg, ha meg tényleg eldurvulnak, tégy úgy, mintha nem is hallottad volna őket. Tekints rá egyszerű edzőként/barátként. Mást nem igazán tudsz tenni.
2011. aug. 17. 20:47
 46/81 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem tenisz edző? :D Jó csak viccelek, mert nekem is van egy teniszedzőm, aki nagyon sokat dicsérget, mondja, hogy szép vagyok, meg hogy nőies az alakom, meghogy lehetnék modell. Máskor meg lekövérez :D

Na de a te szitud. Hát nem tudom, az biztos, hogy 56-58? am meg nem tudom, engem is mért már végig az edzőm. hiszen férfi, és látott bikiniben. de am jóban vagyok vele,és nagyon félt. viszont a fark fogdosás már undorító. te döntsd el, hogy megéri-e fenntartani vele a kapcsolatot.

2011. aug. 17. 21:10
 47/81 A kérdező kommentje:
engem is látott már bikiniben..na és utánna 1 héttel volt ez a farokfogdosás
2011. aug. 17. 21:12
 48/81 A kérdező kommentje:
am tuti hogy annyi éves
2011. aug. 17. 21:13
 49/81 anonim ***** válasza:
Jó az enyém más ügy, de a te esetedben lehet, hogy tényleg váltanod kéne edzőt. am kíváncsiságból, mi a keresztneve (ha nem akarod elmondani nem muszáj, csak nagyon érdekel)
2011. aug. 17. 21:14
 50/81 A kérdező kommentje:
am engem már végig mért amikor előzör meglátott igaz hogy alulról kezdte és felfelé haladt..na m1 és miután meglátott és végigmért akkor mondta Balázs bá , hogy járjak hozzá edzeni
2011. aug. 17. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!