Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járhat a fejében?
van egy srác akivel meccsen ismerkedtem meg.Névről már ismertem előtte is, de személyesen csak akkor találkoztunk. Aznap nagyon jól elvoltunk.Beszéltünk meg sétáltunk(persze többen voltunk nem csak 2en) Utána egy darabig nem találkoztunk (pedig egy faluban lakunk) majd mikor összefutottunk(nyáron) megkérdezte h nincs e melegem ,én meg hogy igen ... és erre nézett rám mint aki arra vár hogy nekivetkőzzek. Ezt el is mondtam a barátomnak, de nemnagyon izgatta a dolog, mondván bízik bennem. Majd megint nem láttam egy jó darabig a srácot. Nemrég megint összefutottam vele a haveroknál és hát olyan érzésem volt mintha rám akart volna mászni, mongyuk énis azért kicsit megnéztem... nemsokkal utána odajött hozzám és "megnézte a nyakláncomat" szinte vibrált köztünk a levegő , de én módszeresen hátraléptem. Pár napra rá az egyik haver pedig vmi olyant mondott hogy a srác randit tervez velem (mongyuk én ebben nem hiszek). Most a srác 17. Vajon mit akar? Csak jó haver akar lenni? Vagy több is?
L/15
köszi a válaszokat :)))
14:55 - az életben nem voltam jó magyarból xDD
14:57 - nem akarok többet haverságnál, csak idegesitö amit csinál és nemtudom mit akar
/mostmár azért sejtem mi van a dologban/
a barátomat pedig nem hagyom el, legalábbis nem tervezem, főleg nem ezért a srácért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!