Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság volt ez tőlem?
A barátom az első találkozásnál ( mert fbn jöttünk össze, de előtte is ismertük egymást) meg akart csókolni. Én viszonoztam kb. 5 másodpercig ( talán?! ) és elhúztam utána a fejem.
Hülyén hangzik, de megijedtem , még sosem csókolóztam, s megijedtem a nyelvétől. :$
Nagyon nagy bunkóság volt ?
És mégegy: hogy tudnám élvezni a csókolózást? nem szeretnék rágörcsölni
14L
elb@sztad te hülye az első csókot. ez egy vissza nem térő lehetőség volt.
mit mondott utána a srác?
azóta beszéltetek?
igen, elbasztam, és rettenetesen bánom, de visszacsinálni már nem tudom. megijedtem!
beszéltünk azóta, persze.
magához ölelt, és megpuszilta a fejem, nem mondott semmit.
Jaj ugyan már, semmi baj nem történt. Mindenki ügyetlen első csóknál. Gyakorlat teszi a mestert, ha meg a srác normális ebbe nem köthet bele.
És nem akarlak elkeseríteni de jónéhány ügyetlen lesz még :) Majd kitapasztalod mi a jó neked meg a partnerednek meg mi nem. Fel a fejjel csajszi!
22N
Jaj nagyon szépen köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.
Neked meg bunkókám...nem mondok semmi csúnyát, lesz neked még bajod az életben .
Te sem lehetsz 1-2 évvel idősebb mint én, agyilag talán 4-5 mínuszt is megengedhetsz.
Nemgááz énis meglepődtem először.:D
Belekell jönni.xD
Puszilgasd az arcát aztán valahogy megin összejön egy pillanatban a csók.xd
Vagyha tényleg ennyire kínosnak érzed, akkor beszéld meg vele, hogy neharagudjon de neked ez volt az első és meglepődtél.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!