Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság volt tőlem? Lányok ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Ültem bent a teremben (szünetben). Szemem sarkábol megláttam, hogy az utolsó sorban az egyik lány (aki egyébként tetszik is) éppen benyúlt a dekoltázsába. Mivel a polóját elhúza, elég szépen látszott a melltartója. Az egész tarthatott vagy3-4 másodpercig, dehát ugye nekem meg férfiösztönből rajta maradt a szemem, ő meg ezt kiszúrta, és mosolyogva mondta mondta a nevemet. Amúgy aranyos lány, meg haverok is vagyunk. 17F2011. máj. 28. 15:50
1/8 anonim válasza:
:D Nem kezdett el b.szakodni, szóval ő nem vette annak :) Sőt lehet hogy direkt csinálta... Nyugi, én örülnék ha egy srác bámulna. :D Vagyis, már kezdem unni... De amúgy jól eshet. :)
2/8 anonim válasza:
Bunkóság? Ez nem bunkóság, ez tök természetes, ha ilyet csinál egy lány, ne lepődjön meg, hogy megbámulják.
3/8 anonim válasza:
Jó kérdés hogy miért nyúlkált oda, de mivel látszólag nem zavarta a dolog akkor nem nagy ügy. Az meg teljesen más hogy én nem szoktam látványosan oda nyúlkálni így ha valaki rátapad a tekintetével az nekem kellemetlen.
5/8 anonim válasza:
Nem bunkóság. Ilyen előfordul. Nem szégyenlős a csaj.Neked, meg volt egy jó napod.
6/8 anonim válasza:
úristen! Ez de cuki
nem, nem bunkóság
egy szép kapcsolat kezdete.:D
8/8 anonim válasza:
Egyszer levettem a pulcsim, és azzal együtt lerántottam a pólóm is, így egy pillanatig kb egyszáll melltartóban álltam az osztály közepén. Páran láttak, összevigyorogtunk, aztán vállat vontam, hogy hupsz... Nem éreztem bunkónak őket, valszeg én is megnéztem volna magam. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!