Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság volt tőlem vagy nem?
Figyelt kérdés
1 hete találkoztam egy sráccal (aki már 1 éve tetszik, eddig mindig lepattintott, de egy fesztivál után mondta hogy amint meglátott megváltozott minden és szeret) találkoztam is vele, baromi jól éreztük magunkta, ölelgetett, puszilgatott. Aznap még beszéltem vele chaten de akkor is már olyan flegma volt. Aztán nem írt 4 napig, pedig fennvolt. Igy letöröltem facebookról mer elegem lett. Azóta ugy tudom más tetszik neki. Jól tettem vagy gyerekes?2011. szept. 28. 20:22
1/4 anonim válasza:
Felnőtt nő vagy, azt csinálsz, amit akarsz.
Vagy tévedtem?
Te választottad azt, hogy csak úgy bemész kapcsolatokba.
Ha úgy ítéled, át lettél b..va és úgyis van, akkor miért lenne bunkósság?
2/4 anonim válasza:
Jól tetted.Ha nála ennyit jelent a "szeretlek" szó,nincs értelme vele folytatni a továbbiakban.
3/4 anonim válasza:
Elég furcsa egyén lehet, bár én ezt a facebook-ról törölgetős dolgot elég gyerekesnek tartom... Nem ismered? Dehogynem. Nem adom meg egy ismerősömnek az örömöt sem hogy ne lássa a pofám minden egyes nap szembenézni a hírfalon :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!