Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi van? Nem értek semmit

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Nem értek semmit

Figyelt kérdés

Van egy fiú 17éves én 16 vagyok..több mint egy hete elkeztünk találkozgatni mindennap vacsorázni,bulizni járunk,30km-re lakik tőlem,minden este lejön hozzám,rózsát vesz nekem,macikat,vidámparkba visz...tegnap este bulizni voltunk ott is végig csókolgatott puszilgatott ölelgetett..de barátnőm meg rákérdezett ,hogy mi van köztünk ő azt mondta ,hogy csak ismerkedünk,és barátnőm kérdezte ,hogy szeretne-e velem járni? ő azt mondta ehez túl bonyolult,majd az idő eldönti..

De mint írtam mindennap találkozok visz össze-vissza de telefonon nem nagyon szokott hívni,már beszéltük,hogy a héten eljön nálunk mondta ,hogy hoz egy wiskit és leül apával beszélgetni...

Szerintetek?? Mit szóltok ehez az egészhez?Én nagyon bizonytalan vagyok..szerintetek van rá okom??Vagy csak hülyén fogom fel az egészet???

A helyesírási hibákért ne haragudjatok,csak siettem,mert már nagyon fáradt vagyok,várom a válaszokat!Előre is köszi mindenkinek..

2011. aug. 15. 00:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Ezt ,hogy érted ,hogy adjak még neki egy kis időt?

Légyszíves adjatok valami tanácsot,mit csináljak?

2011. aug. 15. 00:17
 12/28 anonim válasza:
Lehet,hogy fél attól,hogy elkötelezze magát veled?
2011. aug. 15. 00:18
 13/28 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, ismerkedj vele. És ha csókolgat, akkor kérdezz rá, hogy nála ez is az ismerkedés része.

Meg megmondhatod neki, hogy komoly kapcsoaltot szeretnél, esetleg, hogy szereted őt.

2011. aug. 15. 00:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Lehetséges,hogy fél mert még nem volt komoly kapcsolat és még szerelmes sem volt..de most akkor mi legyen?
2011. aug. 15. 00:19
 15/28 anonim válasza:
szerintem is adj neki egy kis időt,hogy késznek érezze magát arra,hogy összejöjjön veled.És igen szerintem is lehet,hogy ez nála az ismerkedés része.
2011. aug. 15. 00:22
 16/28 A kérdező kommentje:
Mennyi az a kis idő??
2011. aug. 15. 00:24
 17/28 anonim válasza:

hát,olyan pár napot,esetleg hetet.

ha továbbra is azt mondja,hogy csak ismerkedik veled,akkor szerintem hagyd a francba.

2011. aug. 15. 00:27
 18/28 A kérdező kommentje:
Na okés,úgy gondoltam suli-ig azaz szeptember 1.ig adok neki időt,egy suliba járunk..ha addig is csak ismerkedni fogunk akkor hagyom..
2011. aug. 15. 00:28
 19/28 A kérdező kommentje:
de amúgy aki tudna még segíteni,vagy valami tanácsot adni,az légyszíves írjon nagyon megköszönném!!
2011. aug. 15. 00:30
 20/28 A kérdező kommentje:
Csak nem értem,mert még volt olyan,,hogy hajnali 1kor is lejött hozzám..
2011. aug. 15. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!