Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Nem értek semmit
Van egy fiú 17éves én 16 vagyok..több mint egy hete elkeztünk találkozgatni mindennap vacsorázni,bulizni járunk,30km-re lakik tőlem,minden este lejön hozzám,rózsát vesz nekem,macikat,vidámparkba visz...tegnap este bulizni voltunk ott is végig csókolgatott puszilgatott ölelgetett..de barátnőm meg rákérdezett ,hogy mi van köztünk ő azt mondta ,hogy csak ismerkedünk,és barátnőm kérdezte ,hogy szeretne-e velem járni? ő azt mondta ehez túl bonyolult,majd az idő eldönti..
De mint írtam mindennap találkozok visz össze-vissza de telefonon nem nagyon szokott hívni,már beszéltük,hogy a héten eljön nálunk mondta ,hogy hoz egy wiskit és leül apával beszélgetni...
Szerintetek?? Mit szóltok ehez az egészhez?Én nagyon bizonytalan vagyok..szerintetek van rá okom??Vagy csak hülyén fogom fel az egészet???
A helyesírási hibákért ne haragudjatok,csak siettem,mert már nagyon fáradt vagyok,várom a válaszokat!Előre is köszi mindenkinek..
Mi zavar?
Hogy hagyod, hogy puszilgasson egy ember csak úgy?:DD
Ha nem, akkor nincs okod idegeskedni. Különben a pofámról égne le a bőr.
Lehet a barátnőd hazudik. De legalább anyagilag jól jársz.
Abban reménykedj, hogy nem csak a tested kell.
Szia :)
Szerintem tuti,hogy a srác akar tőled valamit! Hidd el,szerintem nagy esély van arra,hogy össze akar jönni veled. Elvégre,ha nem tetszenél neki,miért csókolgatna,ölelgetne?
Adj neki még egy kis időt vagy dobd ki azonnal.
Szerintem várj...De jól nyisd ki a szemed.
Van aki már 30 km miatt is bőg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!