Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi ez az egész a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi ez az egész a kapcsolatunkban? Nem értek semmit.

Figyelt kérdés
Nem biztos, hogy összefüggő lesz amit írok, előre is bocs, de elég csalódott, szomorú, dühös, mérges vagyok. Vagyis nem, mérges már nem, azon már túl vagyok, nem is voltam, már nem tudok mérges lenni, csak hatalmas csalódottságot érzek. Mostanában nincs nagyon topon a kapcsolatunk a barátommal. Keveset találkozunk, nincs szex (ez mondjuk az én számlámra írható, egyszerűen nem kívánom vele), csak el tengünk lengünk, semmi izgalom, de egy kicsit az van bennem, hogy már nem is akarom, de szerintem ő sem, ő sem hajtja magát. Elég sok hullámvölgy volt, sőt...szakadék, mit szakadék...kráter. De van amikor jó együtt, csak sajna az a ritkább. Ő általában anyagi javakkal próbálja kifejezni a szeretetét, amire én már többször is mondtam, hogy nincs szükségem rá, meg, hogy ez nekem kellemetlen, hogy ilyen sokat költ rám. Sokszor összevitatkoztunk. Ilyeneken pl., hogy megbeszélünk egy találkát, ő előtte elmegy valahová, majd ír egy smst, hogy valószínűleg nem fog időben hazaérni, szóval találka lefújva. Ilyenből minimum 5-6 volt az utóbbi időben, ezekkel az smsekkel van tele a telefonom, meg persze volt amikor hívott de ez most lényegtelen. Ez is már teljesen az agyamra ment. Jah, volt olyan is, hogy fel sem hívott, nem is üzent, csak simán elfelejtette, másnap elintézte a röhögve kimondott "ne haragudj"-al. Mindig utána mondja: majd kárpótollak. Ami már megint csak pénzbeli juttatást jelent, mintha le akarna fizetni vagy a franc tudja -.- Tegnap este találkoztunk, elmentem hozzá, ott aludtam, jó volt minden, volt szex, aztán reggel ő egy kis időre lelépett, addig én gépeztem. (nyilván az ő gépén) És...bár tudom nem szép dolog...de el kezdtem kutatni a személyes dolgai között, különböző üzeneteket olvastam, amiben a haverjaival arról beszélgetnek, hogy ez meg ez a csaj ilyen jó, meg olyan jó stb. Aztán megnéztem a képeit, közte volt egy olyan csaj akivel a mi kapcsolatunk alatt melegedett össze, megcsalás elvileg nem volt, akkor mondtam neki, hogy örülnék ha kitörölné a csaj képeit, azt mondta hatalmas boci szemekkel, hogy jólvan megteszi, és ismét csak elhangzott egy ne haragudj. Akkor én elhittem neki, hogy minden rendben van, tényleg megtette amire kértem, hát most meg kiderül az ellenkezője. Azt nem értem, hogy miért hazudik? Pedig korábban egy nagyon durva mélypont után, mikor újabb hazugságai derültek ki, megmondtam neki, hogy még egy ilyen és végeztünk...akkor megbeszéltük, hogy ezentúl mindent elmondunk egymásnak, eddig úgy gondoltam, hogy be is tartja, de ezek szerint mégsem. Pedig nem vagyok egy hárpia, tényleg nem, nem kiabálok, nem csapkodom az ajtót, nem vagdalkozom, normálisan, emberi hangom próbálom vele ezeket a dolgokat megbeszélni. És ő hazudik...nem egyszer nem kétszer, és nem értem, egyszerűen fel nem foghatom, hogy most mi ez az egész, nem érdekel ha másoknak hazudik, de nekem? nekem miért? ha eddig őszinte volt mindig mondtam is neki, hogy örülök, hogy elmondtam meg minden. Aztán csodálkozik, ha egy semminek érzem magam:( Ha mindig másokhoz hasonlítgatom magam:S De mégis hogyan érezzem magam bomba nőnek, ha ő mindenféle emlékeket őrizget csajokról, meg a haverjának mondja ez milyen jó csaj meg az milyen jó csaj-.- Ma reggel is majdnem elbőgtem magam. Szóval szerintetek? Külső szemmel mit gondoltok? Jogosan érzem szarul magam, vagy csak túlreagálom? Bocs, ha hosszú lett, vagy érthetetlen. Előre is kösz a válaszokat.
2011. jún. 19. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát..Szerintem mondd meg neki,hogy vége..

És akkor talán rájön,hogy esetleg elrontott néhány dolgot...

2011. jún. 19. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogosan vagy felháborodva és elkeseredve. Én a helyedben már véget vetettem volna ennek, ha többszöri megbeszélés után is ugyanaz van, vagyis inkább nincs.

Szóval, bár biztos fájdalmas lépés, meg biztos szereted is még, de a saját érdekedben szakítsatok. Közhely, de az élet tényleg rövid, hogy ilyeneken szenvedj, miközben biztos lesz olyan aki megadja amire vágysz.

2011. jún. 19. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Jogos. Sajnálom, de ez elhidegülés és nagyon nem jó ha így megy továbbra is, idő kérdése és szakítás lesz belőle...
2011. jún. 19. 13:09
 4/10 TOMAtm ***** válasza:
33%

szánalmas vagy.

miért gondolod h azt fogja tenni bárki is amit te akarsz?ha meg akarja tartani a volt nője képeit,mi közöd hozzá?ki vagy te h megmond hogy élje más az életét?

ha az én csajom lennél,kirúgnálak mert:

1:belekotortál a dolgaimba amire nem adtam engedélyt és amúgy sincs hozzá semmi közöd

2:meg akarod mondani mit csináljak

3:nem kívánod a szexet,meg még köcsögösködsz is,ha a másik kívánja és már másokat is megnéz,mert ilyen a sokezeréves ösztöne.

és ő hazudik...nem egyszer nem kétszer -miért mit csináljon,talán még szeret a szíve mélyén és hisz benne h lehet ez a kapcsolat jobb.én nem hiszek benned :P

2011. jún. 19. 13:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem a volt nője, hanem egy csaj, akivel a kapcsolatunk alatt melegedett össze, ehhez azért van némi közöm úgy érzem... A másik meg, hogy ha egyszer magától nem mondja el, akkor kiderítem máshogy...ha én nem hazudok neki, akkor szerintem én is elvárhatnám ugyan ezt.
2011. jún. 19. 13:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Ő hazudik nekem és még ő van felháborodva...na ez azér nem így működik.
2011. jún. 19. 13:13
 7/10 A kérdező kommentje:
De szívesen várom még a kommenteket, kíváncsi vagy mások hogy látják.
2011. jún. 19. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

Azt mondom: állj állj állj ilyent többet ne csinálj. :D

Figyelj rám én azt látom, hogy neki kezdesz kicsit sok lenni, annyira nem érdeklődő stb.

Amit tehetsz: a.) Megpróbálod vele megbeszélni(jó alaposan) és azt is többek között, hogy érdemes-e folytatni, hogy látja ő stb.(A testbeszédből sok mindent kiolvashatsz).

b.)Dobod és esélyt adsz magadnak a boldogságra.

2011. jún. 19. 14:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Szeretnék beszélni vele mindenképpen, de már ehhez is olyan kínkeservesen állok hozzá, mert már annyiszor beszéltünk:S annyiszor... áhh... :S
2011. jún. 19. 14:16
 10/10 anonim válasza:
51%

Tomathnak: Ha a hülyeség, és a bunkóság fájna, akkor te nagyon nagy bajban lennél haver:)

Kérdezőnek: Szerintem minél előbb dobd ki. Ezen már nincs mit megbeszélni. Ha hazudott egyszer, kétszer és még ki tudja hányszor ezután is meg fogja tenni, mivel mindig azt hiszi, hogy elnézed neki. Legyen vége, mielőbb még sokkal fájdalmasabb lenne.

2011. jún. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!