Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi ez az egész a kapcsolatunkban? Nem értek semmit.
Hát..Szerintem mondd meg neki,hogy vége..
És akkor talán rájön,hogy esetleg elrontott néhány dolgot...
Szerintem jogosan vagy felháborodva és elkeseredve. Én a helyedben már véget vetettem volna ennek, ha többszöri megbeszélés után is ugyanaz van, vagyis inkább nincs.
Szóval, bár biztos fájdalmas lépés, meg biztos szereted is még, de a saját érdekedben szakítsatok. Közhely, de az élet tényleg rövid, hogy ilyeneken szenvedj, miközben biztos lesz olyan aki megadja amire vágysz.
szánalmas vagy.
miért gondolod h azt fogja tenni bárki is amit te akarsz?ha meg akarja tartani a volt nője képeit,mi közöd hozzá?ki vagy te h megmond hogy élje más az életét?
ha az én csajom lennél,kirúgnálak mert:
1:belekotortál a dolgaimba amire nem adtam engedélyt és amúgy sincs hozzá semmi közöd
2:meg akarod mondani mit csináljak
3:nem kívánod a szexet,meg még köcsögösködsz is,ha a másik kívánja és már másokat is megnéz,mert ilyen a sokezeréves ösztöne.
és ő hazudik...nem egyszer nem kétszer -miért mit csináljon,talán még szeret a szíve mélyén és hisz benne h lehet ez a kapcsolat jobb.én nem hiszek benned :P
Azt mondom: állj állj állj ilyent többet ne csinálj. :D
Figyelj rám én azt látom, hogy neki kezdesz kicsit sok lenni, annyira nem érdeklődő stb.
Amit tehetsz: a.) Megpróbálod vele megbeszélni(jó alaposan) és azt is többek között, hogy érdemes-e folytatni, hogy látja ő stb.(A testbeszédből sok mindent kiolvashatsz).
b.)Dobod és esélyt adsz magadnak a boldogságra.
Tomathnak: Ha a hülyeség, és a bunkóság fájna, akkor te nagyon nagy bajban lennél haver:)
Kérdezőnek: Szerintem minél előbb dobd ki. Ezen már nincs mit megbeszélni. Ha hazudott egyszer, kétszer és még ki tudja hányszor ezután is meg fogja tenni, mivel mindig azt hiszi, hogy elnézed neki. Legyen vége, mielőbb még sokkal fájdalmasabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!