Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Mit tegyek? Semmit, mert nem is tudok, igaz? Sajnálja a pénzt!
Nos,mielőtt többen is "lemocskoltok" szögezzük le nem "pénzéhes p*csa" riadó van.Arról van szó,hogy a barátommal együtt vagyunk több,mint 1 éve és sosem hív meg semmire.Ha moziba megyünk pl mindig felesben fizetünk,ha néha napján fürdőbe,akkor az is feles.Ezzel semmi gond sincs!Nem is azt akarom,hogy állandóan nyomja a pénzt!-.- De úgy csinál,mint ha nem lenne pénze!Ma is úgy volt,hogy együtt ebédelünk,de közölte,hogy "nem hoztam pénzt"..és akkor egyedül egyek,ő meg közben néz..Hát ehhez nem volt kedvem.Pedig meg volt beszélve,hogy van egy jó palacsintázó,500 Ft-egy palacsinta(35 cm-es!)hogy oda elmegyünk.Mikor megtudta,hogy ennyibe kerül,nem kapott levegőt!Ha itt van nálunk és mondjuk rendelünk pizzát mindig én fizetem..
Bezzeg 3 napja érkezett meg a cipője Amerikából,meg kabátot is ma ment venni..erre nem sajnálja a pénzét!De arra,hogy engem meghívjon egy kávéra,arra igen?Csupán az is jól esne.Ehelyett villog a vadi új cuccaiban.Nem is gond,hogy igényes,mert legyen az!De ez már szerintem kicsit gázos!
a cuccai hosszabb távra kitartaniak mint egy kávé vagy egy palacsinta.
amúgy 500Ft/palacsinta?
akkor inkább sütök magam...
Gondolom, hogy nem ragasztott magàhoz, hogy ezt tûrd neki.
En sem fizetnék ki egy palacsintàra 500 Ft-ot.
Igaza van, inkàbb cuccokra költi és a kajàt otthon oldja meg.
Nem vagy köteles vele maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!