Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Mit tegyek? Semmit, mert nem is tudok, igaz? Sajnálja a pénzt!
Nos,mielőtt többen is "lemocskoltok" szögezzük le nem "pénzéhes p*csa" riadó van.Arról van szó,hogy a barátommal együtt vagyunk több,mint 1 éve és sosem hív meg semmire.Ha moziba megyünk pl mindig felesben fizetünk,ha néha napján fürdőbe,akkor az is feles.Ezzel semmi gond sincs!Nem is azt akarom,hogy állandóan nyomja a pénzt!-.- De úgy csinál,mint ha nem lenne pénze!Ma is úgy volt,hogy együtt ebédelünk,de közölte,hogy "nem hoztam pénzt"..és akkor egyedül egyek,ő meg közben néz..Hát ehhez nem volt kedvem.Pedig meg volt beszélve,hogy van egy jó palacsintázó,500 Ft-egy palacsinta(35 cm-es!)hogy oda elmegyünk.Mikor megtudta,hogy ennyibe kerül,nem kapott levegőt!Ha itt van nálunk és mondjuk rendelünk pizzát mindig én fizetem..
Bezzeg 3 napja érkezett meg a cipője Amerikából,meg kabátot is ma ment venni..erre nem sajnálja a pénzét!De arra,hogy engem meghívjon egy kávéra,arra igen?Csupán az is jól esne.Ehelyett villog a vadi új cuccaiban.Nem is gond,hogy igényes,mert legyen az!De ez már szerintem kicsit gázos!
Ez gáz :S Nekem van egy srác a kapcsolatunk nem komoly, de ha megyünk mekibe vagy akárhova mindig meghív. Pedig nem nagy Ő meg járás csak amolyan találkozgatunk és elvagyunk....
Én a barátnőimet is meghívogatom igaz csak üccsi, sajtburger, szal nem a legdrágább menükre, nem értem, hogy a pasid hogy tudja veled kifizettetni....
Nem azt mondom, hogy mindig Ő fizessen mert nem, sajna a mai helyzet nem olyan hogy el lehessen várni hogy mindent 2 emberre, de legalább néha.... neked adok igazat.
26L
Érdekes dolog ez a mit fizetek a páromnak.
Szerintem minden fiú és ahogy látom a lányok fejében is megfodul ez a kérdés.
Én úgy gondolom, hogy természetes, hogy a fiú költ többet az ilyen közös evés-ivás, szórakozás terén, de ne essünk át a ló túloldalára. A lány ne várja el, vagy pedig ne fogadja el, hogy a pasija fizet mindent. Én általában tisztázom a párommal, ha úgy érzem, hogy nem oszlanak meg normálisan közöttünk a költésgek (mindketten keresünk).
A kérdező eredeti kérdésére válaszolva, nem jó, hogy így viselkedik a párod. Valószínűleg nem tisztel eléggé, ha nem hív meg szinte semmire. Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot. Lehet, hogy lesz sírás-rívás, meg egymás szapulása, de erről szól a kapcsolat: valami nem tetszik, tegyük szóvá. Amíg csak Te tapasztalod a dolgot és érzed a bőrödön, addig csak Te szenvedsz miatta. Ha kimondod, megkönyebbülsz és a párodnak is leesik, hogy mi nyomja a lelked.
Az ilyen közlés legyen indulatmentes és nem kell elvárnod, hogy abban a pillanatban megoldódjon. Csak hívd fel a figyelmét arra, hogy ez Téged zavar.
Nálam pont ez a baj, én semmit nemtudok elnézni ha a párom vesz valamit nekem, elfogadni is nehezemre esik, vagyha kajálunk vagy mozi stb.. sosem engedném h ő fizessen valamitis.. de ez mindigis igyvolt.. sosem szerettem ha nekem vesz vmit, vagyha ki akar helyettem vmit rendezni.. soha nemis hagytam.. sőőt.. amikro lejön nálunk megveszi a vonatjegyet még azt is vissza adom neki ha elfogadja ha nem, beteszem a táskájába xD nálam ezmár vmi rögeszme xDD:DD és mindig azon gondolkodom mivel tudnám emglepni. születésnapjára és egyéb alkalmakkor mindig nagy dogokban gondolkozom, pedig tudom h ő nem olyan nagy dolgot viszinoz amikor nekem kell adnia.. de nemérdekel.. szeretem... és mindent oda adnék neki.
mellesleg a te helyzetedre vonatkozóan.. nekemis vannak ien ismerőseim.. elég szemétségnek tartom h a csaján akar gazdálkodni, spróolni és nemértem hogy van pofája vele kifizetettni az ő részét ha eggyütt vagytok... ehez bizony pofa kell 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!