Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs normális pasim? :/ (17/L)
Tudom...elcsépelt a kérdés, de miért történik az állandóan,hogy 1-2 hónapnál tovább soha nem tartanak a kapcsolataim? Állandóan dobnak, mert "találnak mást" vagy "nem vagy elég jó nekem" hát basszus. Nem 1-2 ilyen kapcsolatom volt, de mi lehet a baj? :s
Sajnos tipikusan egy pasi típus tetszik és mindig ez történik velem...:S
Thomas a vonat a nevem te suttyo... ezt se birod leirni ? :)
Amugy enjarnek veled szivesen. İrj ram privibe es elküldöm a facebook linkemet
Bocsi, nem szeretnék beleszólni semmibe, mert a Te dolgod, de valaki lesuttyóz, és ezekután még mondod, hogy írjon Neked? Lehetséges, hogy ez a baj, ezért nem találsz normális pasit sem, mert túlságosan elnéző vagy és mindenkinek megengeded, hogy akár ilyen stílusban is beszéljen Veled.
Szerintem jobban ki kellene állnod Magadért!
Szerintem nem ilyen külső paraméterek alapján kéne pasit választanod. Nálam mondjuk eleve rossz pont, hogy "pasi" kell és nem fiú/barát, mert a pasi az olyan... tucatos, mint a "csaj", de ez szőrszálhasogatás. :)
Szóval ne skatujázd be ennyire, hogy ki jöhet szóba, aki tetszik, és megfog benne valami az ugyan úgy jó lehet. Amúgy szerintem a legtöbb huszon x éves pasi még nem akar megállapodni. Tombol, flörtöl, tapasztal... ez a kiélés nevű izé tudod, és egy "jópasi" bizony megteheti, hogy váltogatja a csajait. Gondolkodj el ezen. Mondanám, hogy kivi vagyok rád meg szívesen beszélgetnék, de én nem vagyok ilyen mai menőgyerek, meg szerintem elég laza sem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!