Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha még nincs pasim? (bővebbenlent. )
Nem baj, ha van kedved szívesen megismerkednék veled. Talán épp ezért vagyok még mindig fent neten, mert te vagy az én párom. :)
Nem tudok neked írni, írj nekem és ismerkedünk. :)
Lehet, hogy pont emiatt nincs pasid :P
Amúgy meg hova akarsz sietni?
Én 19/F vagyok és nem volt még barátnőm, és lám, mégis még itt vagyok élek és nem szakadt rám az ég. Szóval nem verseny ez, hogy nekik van, neked meg nincs...
Előző vagyok.
Mond csak, akarsz te egyáltalán pasit? Mert ha nem, akkor nem kell itt aggódni miatta. Ez nem olyan, mint a cigi, hogy ha mindenki rágyújt, akkor te is. (Megjegyzem az sem kötelező, söt...)
Szia!
Ne aggódj még. Fiatal vagy, hidd el, sokan fognak még szerelmet vallani neked. Egyik barátnőm 16 éves korában egyedül volt, rá egy évre pedig egyszerre többen is elkezdtek neki udvarolni. Az nem baj, ha nem volt nagy szerelem. Nekem se, mégis itt vagyok :D Különben is, csak a gond van velük. Én még örülök is, hogy nincs. Jó baráti köröm van, úgyhogy ennyi.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!