Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim? Mi lehet velem a baj? 14/L
Kedves, megbízható, szép, egyedi, vidám és aktív lány vagyok.Nem mindig vagyok közvetlen, az a társaságtól függ.
A testemmel nem vagyok megelégedve (155cm, 51kg) de mindenki azt mondja, hogy átlagos a testalkatom, nem vagyok se nagyon vékony, se dagadt/duci.Miért nem szeret egy srác sem??
1. Mert még túl fiatal vagy a pasizáshoz
2. Mert nem vagy megelégedve magaddal és ez látszik is rajtad! Legyen önbizalmad, szeresd magadat és akkor más is tud majd szeretni!
Nem tudom. Beszélgessünk, akkor majd lehet, hogy lesz véleményem, és akkor őszintén elmondom. Írj privit!
13/F
Köszi:)
De ez olyan rossz...Annyira szeretnék már valakit szeretni...Megölelni..:(
Amúgy ma lettem 14.xD 20:25kor
14 éves vagy nyugimár! majd ha 20 évesen is itt tartasz, majd tedd fel ujra ezt a kérdést. (a korodat azér átirhatod majd 20ra!)
csak azért hogy legyen valaki meg másoknak már van, azért ne jöjj össze senkivel, a csalódás garantált, és csak bizalmatlan leszel a fiukkal szemben, akik esetleg majd megbecsülnének. én meg pl olyan vagyok hogy nem futok a lányok után. 1-2 kötelező kör elmegy, de egy bizalmatlan csajhoz nemvolna kedvem. szóval csak akkor jöjj össze vkivel ha VALÓBAN érzel valami olyat mellette, amit addig még nem!
Boldog Szülinapot!
Nem minden külsőség..Idővel jönni fog az a fiú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!