Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs pasim? Mi lehet velem a baj? 14/L
Kedves, megbízható, szép, egyedi, vidám és aktív lány vagyok.Nem mindig vagyok közvetlen, az a társaságtól függ.
A testemmel nem vagyok megelégedve (155cm, 51kg) de mindenki azt mondja, hogy átlagos a testalkatom, nem vagyok se nagyon vékony, se dagadt/duci.Miért nem szeret egy srác sem??
Ha ki van írva Facebook adatlapodra a zenék közé hogy "SP" "Justin Bieber" "VV Béci" akkor érthető a dolog...
Az ilyen lányok mind éretlen kis csitrik...
De ha nincs akkor nem értem mi a gond :S Talán kevés embert ismersz...
Nem szeretem Sp-t, Justin Bieber-t és Fluor-t sem.:) Nem ilyen zenét hallgatok:)
Köszi a válaszokat:))
figyelj itt az msnem felveszel ha közel laksz és megfelelek neked akkor lehet róla szó: pesticsaba@citromail.hu
15/F
Kedves utolsó, amit utálok: Justin Bieber, Sp, Fluor, MM, VVBéci/Zsófi és ezeket a divatzenéket, másnéven tehetségtelen egoista barmokat, ki nem állhatom.
Amiket szeretek: Children of Distance|Hősök|Snoop Dogg|Paramore|Tokio Hotel|Good Charlotte|The Ramsus|Green Day|Maroon5|Linkin Park|30 Seconds To Mars|Avril Lavigne|Eminem|Travie McCoy|Kerli|Red Hot Chilli Peppers|Curtis|Fluor Filigran(régi)|Snow|Eckü|BrokeNCYDE|Eyes Set To Kill|Black Veil Brides|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!