Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És még én vagyok a hibás, és IDEGBETEG?
Először kezdeném az előzményekkel:
A párom eladta a réi számítógépét a drágalátos barátjának, aki először részletfizetést kért, majd megint halasztott egy hónapot a fizetéssel.
2 héttel a fizetése előtt telefonált a páromnak, elmesélve a legújabb billiárdos, kocsmás kalandjait.
Én annyit mertem megjegyezni a páromnak, hogy ha ezt mind ki bírta fizetni, akkor a részletre is futotta volna bőven (nem sok pénz 15000, de nekünk így is nagyon kellett volna).
Egyetlenemnél nem tudom mi kattanhatott be, de továbbította az üzenetet a "barátnak", aki ettől vérig sértődött (az nem számít hogy hetek óta beszólongat a páromnak).
Közölte hogy menjen a párom a lakásához, az ajtó előtt megkapja a pénzét, és Isten hírével...
persze gondoltam hogy behúzás lesz, de párom nem hallgatott rám.
Az incidenskor pont akkor láttam bemenni a ház kertjébe, amikor odaértünk érte az apjával.
Vártunk 5 percig, majd felhívtuk, összehordta hogy még megbeszélik, várni kell, meg szó esett valami pénzautomatáról is.
Hát én fogtam magam, és utána rohantam menteni (nem szeretnék a kedves barát "faji hovatartozásáról" csúnyákat mondani). A haver sehol, helyette a ANYJA, aki nyugodtan osztotta a párom, de ahogy én a képbe kerültem, ORDÍTANI kezdett velem torka szakadtából hogy mit képzelek magamról, lehordott minden k.nak, és hogy hogy merem keverni a szart a haver háta mögött, hogy merem tönkretenni a barátságukat!
Hát én az első két másodpercben köpni-nyelni nem tudtam, segélykérően néztem a nagyon tökös páromra, aki lapult mit szar a fűben, majd mikor anyuci már úgy indult felém mint aki meg akar verni, visszaordítottam, és megkértem a párom hogy jöjjön kifelé (mert nem, az ember azt gondolná hogy ezek után értelemszerűen elvisz engem onnan)... ő közölte velem, hogy menjek csak! Hát én finoman szólva kirángattam a lakásból, pénzt mindent otthagyva - így már azt is sz@rom le.
A kocsiban vitatkozott velem egy sort (utólag mint kiderült apósom is nekem adott igazat pedig olyan még az életben nem volt).
Hazaértünk, megnyugodtam. Majd most elpanaszoltam hogy úgy érzem nem számíthatok rá, hogy nem neki kéne megvédenie férfi létére? Legalább megtehette volna hogy megmondja za igen kedves asszonynak hogy vegye lejjebb a hangerőt:
Nem. Közölte velem, hogy ő nem hajlandó nőkkel üvöltözni, de amikor tettem egy hirtelen mozdulatot - mégcsak meg se akartam ütni, már csak az idegtől sikerült kicsit erőteljesebbre a gesztikuláció -, na akkor aztán érdekes módon rögtön kijött belőle az ordítás, hogy én milyen agresszív állat vagyok! És hogy miért várom el tőle hogy megvédjen, mikor nekem nem kellett volna felmenni utána, meg hogy ő nem olyan agresszív mint én, nem fog senkivel verekedni meg üvöltözni.
Hát mondhatom azóta is zokogógörcsöm van, egyszer nem jött volna oda hozzám se megvigasztalni, se bocsánatot kérni, se semmit.
Nekem csak ő van, más családtagom nincs, vele is élek, talán nem jogos hogy elvárjam hogy megvédjen?
Nem vagyok egy elveszett nő, de azért elég szarul esik ha hagyja hogy leüvöltsék a fejem, és ezek után még úgy kell elrángatni onnan, mert annyi sincs benne hogy magától eljöjjön ha már hagyta hogy így megalázzanak! abba meg bele se gondolok, hogy mielőtt felmentem, miknek hordhatott el az asszonság, a párom meg csak rábólintott, vagy mi?
Nektek mi a véleményetek erről? Én teljesen ki vagyok bukva, jó, nem kérem tőle hogy kezdjen verekedni (bár ahogy elnéztem nem sok hiányzott hogy egy pofont is kapjak a drága asszontól), de legalább szóban megvédhetne, és nem nekem kéne még őt is védeni!
Egyet kell hogy ertsek az elottem iroval abban hogy nem hiszem ez a kapcsolat mukodni fog.
Nem feltetlenul hiszen h fonokoskodo vagy bar ez is lehet enyibol nem lehet valakit megitelni.
Annyit viszont meg ebbol a tortenetbol is latok hogy neked mas ferfi valo. Valaki hatarozottabb a parod feszultsegkerulo ha nem unszolod talan a reszleteket sem kerte volna visza. Nekem a tortenetbol ugy tunt h o mondta el nekik h te "bujtottad" fel talan azert hallgatott rad mert igy mentesulhetett a "gonoz behajto" szerepe alol. Ha nem o mondta el honnan tudtak volna?
Vagy mar tudtak mert ez nem az elso eset (es nem is az utolso)hogy kolcsonkernek de nem adjak meg.
Mindegy melyik a ketto kozul a jovo nem valami fenyes a szamodra vele. Keress valaki mast aki annak szeret amilyen vagy.
Hát, ilyen még az életben nem volt :(
Sosem adtunk neki semmit kölcsön, ez is - az egyébként jóval áron aluli - gép fele ára volt...
Én annyira nem erőltettem a dolgot, előre rossz érzésem volt ezzel kapcsolatban, tehát még anno mondtam a páromnak hogy jól gondolja meg a dolgot, és ennyiben maradtunk.
Azóta csak annál az egy megjegyzésemnél került elő a téma, mert a párom mesélte mindig nekem, hogy ilyen- meg olyan halogatás van megint.
Most sem kísértem el, de beértük apóssal, és amikor láttam milyen tanácstalanul megy befelé, már tudtam hogy valami nem stimmel. Apósom meg azért nem jött fel mert nem ismerős ott, és potn hogy nem akartuk hogy azt higgyék, megyünk a nyakukra...
Alapból ott leragadtam, hogy egy cigány csávónak ad el valamit, sőt részletfizetésre...
Én a helyedben biztos hogy nem tudnék ezek után komolyabban tervezni vele.
cigánynak valamit részletfizetésre....???o_Ode ha visszaszólt volna a párod lehet olyanok hogy gyere egyedül mi meg jövünk 100-an.
mégis csak jó 5let volt lapítani.
ha te neki állsz ezekkel veszekedni max vissza pofáznak mert mégis csak nő vagy
ha a férjed kezdene el üvöltözni tuti hogy kezét lábát eltörik
ha meg ez miatt elbizonytalanodsz a kapcsolatotokban, arra inkább nem is írok semmit.
1. nem a te pénzed, a párod régi számítógépe. Még házasság után se lesz a tiéd az ő addig megszerzett vagyona. Semmi közöd hozzá.
2. te kavarod magadnak a sza.rt, és elvárod, hogy megvédjenek? Nem a te dolgod volt az első pontból kifolyólag. Mellesleg ha annyira kavarni akarod, akkor legyen ahhoz is bátorságod, hogy egy sza.r szópárbajban egy nő ellen ki tudj állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!