Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » És még én vagyok a hibás, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És még én vagyok a hibás, és IDEGBETEG?

Figyelt kérdés

Először kezdeném az előzményekkel:

A párom eladta a réi számítógépét a drágalátos barátjának, aki először részletfizetést kért, majd megint halasztott egy hónapot a fizetéssel.

2 héttel a fizetése előtt telefonált a páromnak, elmesélve a legújabb billiárdos, kocsmás kalandjait.

Én annyit mertem megjegyezni a páromnak, hogy ha ezt mind ki bírta fizetni, akkor a részletre is futotta volna bőven (nem sok pénz 15000, de nekünk így is nagyon kellett volna).

Egyetlenemnél nem tudom mi kattanhatott be, de továbbította az üzenetet a "barátnak", aki ettől vérig sértődött (az nem számít hogy hetek óta beszólongat a páromnak).

Közölte hogy menjen a párom a lakásához, az ajtó előtt megkapja a pénzét, és Isten hírével...

persze gondoltam hogy behúzás lesz, de párom nem hallgatott rám.

Az incidenskor pont akkor láttam bemenni a ház kertjébe, amikor odaértünk érte az apjával.

Vártunk 5 percig, majd felhívtuk, összehordta hogy még megbeszélik, várni kell, meg szó esett valami pénzautomatáról is.

Hát én fogtam magam, és utána rohantam menteni (nem szeretnék a kedves barát "faji hovatartozásáról" csúnyákat mondani). A haver sehol, helyette a ANYJA, aki nyugodtan osztotta a párom, de ahogy én a képbe kerültem, ORDÍTANI kezdett velem torka szakadtából hogy mit képzelek magamról, lehordott minden k.nak, és hogy hogy merem keverni a szart a haver háta mögött, hogy merem tönkretenni a barátságukat!

Hát én az első két másodpercben köpni-nyelni nem tudtam, segélykérően néztem a nagyon tökös páromra, aki lapult mit szar a fűben, majd mikor anyuci már úgy indult felém mint aki meg akar verni, visszaordítottam, és megkértem a párom hogy jöjjön kifelé (mert nem, az ember azt gondolná hogy ezek után értelemszerűen elvisz engem onnan)... ő közölte velem, hogy menjek csak! Hát én finoman szólva kirángattam a lakásból, pénzt mindent otthagyva - így már azt is sz@rom le.

A kocsiban vitatkozott velem egy sort (utólag mint kiderült apósom is nekem adott igazat pedig olyan még az életben nem volt).

Hazaértünk, megnyugodtam. Majd most elpanaszoltam hogy úgy érzem nem számíthatok rá, hogy nem neki kéne megvédenie férfi létére? Legalább megtehette volna hogy megmondja za igen kedves asszonynak hogy vegye lejjebb a hangerőt:

Nem. Közölte velem, hogy ő nem hajlandó nőkkel üvöltözni, de amikor tettem egy hirtelen mozdulatot - mégcsak meg se akartam ütni, már csak az idegtől sikerült kicsit erőteljesebbre a gesztikuláció -, na akkor aztán érdekes módon rögtön kijött belőle az ordítás, hogy én milyen agresszív állat vagyok! És hogy miért várom el tőle hogy megvédjen, mikor nekem nem kellett volna felmenni utána, meg hogy ő nem olyan agresszív mint én, nem fog senkivel verekedni meg üvöltözni.

Hát mondhatom azóta is zokogógörcsöm van, egyszer nem jött volna oda hozzám se megvigasztalni, se bocsánatot kérni, se semmit.

Nekem csak ő van, más családtagom nincs, vele is élek, talán nem jogos hogy elvárjam hogy megvédjen?

Nem vagyok egy elveszett nő, de azért elég szarul esik ha hagyja hogy leüvöltsék a fejem, és ezek után még úgy kell elrángatni onnan, mert annyi sincs benne hogy magától eljöjjön ha már hagyta hogy így megalázzanak! abba meg bele se gondolok, hogy mielőtt felmentem, miknek hordhatott el az asszonság, a párom meg csak rábólintott, vagy mi?

Nektek mi a véleményetek erről? Én teljesen ki vagyok bukva, jó, nem kérem tőle hogy kezdjen verekedni (bár ahogy elnéztem nem sok hiányzott hogy egy pofont is kapjak a drága asszontól), de legalább szóban megvédhetne, és nem nekem kéne még őt is védeni!

2011. aug. 10. 20:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
elsővel egyet értek, szerintem az se véletlen hogy mikor meglátott a cigány asszony rögtön neked támadt
2011. aug. 10. 21:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Én neked adok igazat! A párod meg el van tájolódva egy kicsit. Én azért ütni tudnék ha a barátaimat, szüleimet leszólják, megalázzák, nem hogy a páromat. Valamelyik hozzászóló írta h a kérdező mért szól bele a párja dolgába, de ennyi erővel az asszony mért szól bele a fia dolgába? A párodtól meg elég szemét húzás volt h "beárult" a barátjának. Neki kellett volna a sarkára állnia és elkérni a pénzt a havertól. Aztán meg otthon semmi joga nem volt h erőszakos és agresszív állatnak nevezzen, hogy így üvöltsön veled mikor te csak védeni akartad. Én ezentúl hagynám a párod pénzügyét a haverral, és meg se mukkannék, tegyen ahogy jónak látja, rám ne számítson. 16/L
2011. aug. 10. 21:11
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem azért de egy pasinak rohadt megalázó ha egy nő 2védi meg" egy cigánytól.

Te keverted magadnak az egsézet, ohgy nem birtál a valagadon maradni. Ha annyira izgultál és veled volt após miért nem kérted őt meg, ohgy ha soká jön a fia menjen és nézze meg mi van?

Te tényíleg nem gonldokodtál az tuti.

2011. aug. 10. 21:12
 14/28 anonim ***** válasza:

szia

én is tuti így reagáltam volna le a dolgot,ami jár az jár,itt hiteget és mikor meg oda megyünk neki áll fejebb,nah meg az anyja..nekem is nyugodt párom van,de ha ez velem történt volna tuti leüvöltötte volna a haverja anyját,jobb lenne ha az is a semmire való fiával törődne,vissza térve igen is meg kellett volna téged védeni!!minimum szóba,én tuti állba csaptam volna az anyját is,ha olyan becsületes lenne a fia nem fajul volna ide a helyzet és nem veled hanem a drága fiával veszekedett volna. másik meg hidd el ha most nem véd meg a barátod akkor soha nem fog!!!!!!

2011. aug. 10. 21:14
 15/28 anonim ***** válasza:
Mégis miért ne lennék normális? Ha egyszer megbeszéltek valamit, akkor kész. Ő maga mondta, hogy unszolja a párját,hogy találkozzon a haverjával. Ha én féltem a párom, akkor eszem ágában sincs arra ösztökélni,hogy kivel találkozzon.
2011. aug. 10. 21:14
 16/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:11

Mert mért nem véletlen?? Lehordta a barátjuk meg sztem a férje is mindennek a feleségét és azért támadt neki... szánalom ha vki nem ért semmit.. NA nahogymár egy cigány asszonynak adjunk igazat.. Hova halad ez a világ?

2011. aug. 10. 21:15
 17/28 anonim ***** válasza:
Igazad van, az a te pénzed is, jogosan vagy ideges. Szerintem a párod akkor se kapta volna meg a pénzt. Épphogy a cigány anyja miért szólt bele. A párod meg igenis védjen meg, még te vagy a hibás, mert a kicsi fiacskája tartozik, nem adja meg és szóvá mered tenni, hogy másra van pénze. Az eszem megáll az ilyen pofátlan emberektől.
2011. aug. 10. 21:15
 18/28 anonim ***** válasza:

Nem kommentálom a pénz,meg a számítógépes dolgot,viszont az nagyon csúnya dolog volt a "kedves párodtól" (igen kisbetűvel!!!!),hogy nem volt képes megvédeni téged.Az meg már no comment,hogy nem állt ki melletted.Én igazat adok neked,de véleményem szerint itt a kiállás és a védelem szón lenne...

Remélem,hogy nem a férjed....

Nekem volt egy párom,akivel elég sokáig együtt voltam,de mikor nem volt hajlandó megvédeni az utcán egy csöves ellen(nő vagyok),akkor nagyon kiakadtam.Nem tudtam ezt sose elfelejteni neki...Utána még sokáig együtt voltunk de áh nekem nem kéne még egyszer egy hasonló férfi....

A párod ott rontotta el,hogy barátnak adta el a gépét,és most ihatja a levét,mert pénzt biztos nem fog belőle látni.A v*terára vagy a t*szveszre kellett volna felrakni a gépét hirdetésbe...

Ha még nem a férjed,akkor ne is legyen az....

2011. aug. 10. 21:17
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Én de tényleg, már nem érdekel se a pénz, se semmi, de hogy a párom hagyja hogy így megalázzanak.

A tetejébe meg még neki áll feljebb, hogy ő nem AZ A FAJTA. Hát én sem, de ha egyszer leüvöltenek, mit csináljak, fakadjak sírva?

Ráadásul semmi ellenséges szándék nm volt bennem mikor felmentem, csak meg akartam nézni hogy él-e még a párom, plusz mivel én is ismerős vagyok ott, gondoltam ha már tisztáznak, segíthetek benne.

De nem érdekes, így legalább nyugodt szívvel beállíthat mindenki engem a szemétnek -.- anyuc is, a "barát" is, meg a párom is... legalább bűnbaknak jó lettem :D

2011. aug. 10. 21:20
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy szemétnek állítana be a párod. Figyelj, ha szégyelli is, hogy nem védett meg, bocsánatot kérni még inkább szégyelleni fog.
2011. aug. 10. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.