Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtél meg a mostani pároddal?
suliban,oszt.társként ;)
igen bonyolultan jöttünk össze,hosszú lenne azt leírni.
a lényeg,hogy onnantól kezdve járunk,hogy téli szünet első hétköznapján lehívott engem (full beteg voltam,nem akartam így kinézve lemenni xD 38°os lázzal,zsíros,kócos hajjal,be is voltam taknyosodva,fájt a torkom,be voltam rekedve,szóval volt minden xD),végül lementem.földszinten voltunk,nyomult,végül megcsókolt...életem legjobb csókja volt *.*
16/L
22:24-es vagyok... nem vártam meg amíg átér a zebrán..
Motorháztetőre fel, visszapillantón le. Szerencsére pont fordultam, kb. 20-al mehettem. Elküldött az anyámba.
én meg erre elhívtam down-kórós madarakat etetni... :DD Utólag állítólag a humorom fogta meg. Már nem emlékszem konkrétan mi volt, de felajánlottam neki, hogy jégoldóval fújjuk le a bokáját, stb....:)
egy suliba jártuk most 1évet (én vtam 9.-es, ő 12.-es), legjobb bnőm benne vt a szalagavatós táncukban (kevés volt a lány), így ő megismerkedett vele, aztán később én is megismertem, mert minden szünetben kimentünk a 12.-esekhez beszélgetni, de Vele annyira nem beszéltem...
aztán most szünetben kiírtam facebook-ra, hogy a 2. lájkolóval kapcsolatban leszek fb-n, Ő lett a 2. lájkoló, és akkor mondta, hogy találkozzunk másnap... bár én egy nagyon gyáva lány vagyok, mellette még én se félek, mert "nyomulós"
Ő tette meg az első lépést: találkoztunk, sétáltunk, beszélgettünk, aztán egy idő után rákérdezett h van-e barátom, momndtam h nincs , és megkérdezte h de azért szeretném-e h legyen --> összejöttünk. Aztán megkérdezte h megcsókolhat-e vagy ez még korai, én engedtem, és hát kb. ennyi... :-)
és most vasárnap leszünk 4hete együtt
am 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!