Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtél meg a pároddal?! Bővebben
*OlvasgatNÉK*! Bocsi! :)
Mi a neten ismerkedtünk meg Robival. Nagyon aranyos volt, türelmes, pedig kétszer is lemondtam az első randit, mindig közbejött valami. Már a képei alapján is tetszett, sokat gondoltam rá, de élőben még fantasztikusabb volt. Tetszik a külseje, a belső tulajdonságai, egy szóval minden! :)
Első randin egy kávézóban voltunk, beszélgettünk, majd sétáltunk, este amikor hazakísért, elcsattant az első csók, nagyon boldog voltam!
Most már 1,5 éve együtt élünk és imádjuk egymást! :)
22/L
Nem tudom, mennyire romantikus, de az egyetemen egy szinten laktunk a kollégiumban. Amikor az előző barátom kidobott és kinn sírtam a folyosón, ő meghallotta és kijött vigasztalni. Aztán egy csomót beszélgettünk, és pár hónappal később együtt töltöttük a szilvesztert, sétáltunk a városban és megnéztük a tüzijátékot. Ez volt tulajdonképpen az első randi. Amikor visszaértünk a kollégiumba, akkor történt meg az első csók. Aztán az első veszekedés, mert rögtön utána azzal indítottam a kapcsolatot, hogy ezt nem lehetett volna inkább éjfélkor a Duna fölött és a tüzijáték alatt csinálni?
Azóta is ilyenek vagyunk, egy veszekedés, egy csók :D Ennek szilveszterkor lesz négy éve :)
Munkavacsorán külföldön. Aztán felkísért a szállodába...
Ennek 12 éve :)
Munkahelyen. Ő már ott dolgozott,és engem mellé osztottak be.Az utálat kölcsönös volt,szívem szerint nemcsak a gépére küldtem volna vírust..Ő is hasonlóképpen gondolkodott,hogy elvágja a torkomat vagy csak kigáncsoljon.Annyira utáltuk egymást,hogy ha nem volt muszáj nem is szóltunk egymáshoz.
De úgy adódott hogy ketten maradtunk,és közösen kellett együtt dolgozni.8-10 órán keresztül nem lehet csak duzzogva ülni egymás mellett így először a munkáról,majd semleges dolgokról kezdtünk beszélgetni.(zene,filmek,könyvek stb)
Végül kiderült,hogy közös az érdeklődési körünk,és nem is olyan rossz mint gondoltam.Utána már sokat nevettünk,és amikor a válóperem zajlott is igyekezett mindig megnevettetni..Sokat segített,akkor már mint jó barát nekem.PL: Neki volt autója,így amikor elköltöztem a válóperem alatt,segített költözködni. Szóval mellettem állt támogatott,mint egy jó barátot. Amikor elváltam rá 1 hónap múlva szerelmet vallott egy buszmegállóban..ott is kaptam az első csókot tőle..Az első igaz randinál az Őrs Vezér térnél találkoztunk,és úgy éreztem mintha újra 16 éves lennék,és fél hogy vajon milyen lesz a randi..Ő is parázott,hogy ne rontson el semmit,így a kettőnk idegessége azt eredményezte,hogy a csók helyett véletlenül lefejeltük egymást.Utána meg 1 óráig azon röhögtünk,hogy mit gondolhattak rólunk akkor az emberek,hogy látták,amint két ember simán lefejeli egymást,majd a fejüket fogva röhögnek..
1 hónap együtt járás után igent mondtam neki.10 év telt el..Azóta is boldog házasok vagyunk..(és még ma is olyan izgatott vagyok ha együtt megyünk bárhová,mintha randira mennénk..:)
39/N
Olyan jókat mosolygok rajta :)
Ez a robogós komoly? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!