Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedtél meg a pároddal?! Bővebben
Igazából 5 éve kezdődött, nem úgy indult, ahogy kellett volna, viharos kapcsolat volt.
Én még a főiskolára jártam, ő munkanélküli diplomás volt. Előtte 2 évig haverok voltunk, igazán jókat lehetett vele dumálni, szinte mindenről. Aztán egy nap átjött hozzám és lefeküdtünk, a fellegekben jártam. Ő nem akart komoly kapcsolatot, én viszont igen. Egy darabig együtt voltunk titokban, de csak szex volt,az viszont nem akármilyen, aztán csúnya vége lett, nagy veszekedéssel. Évekig nem láttuk egymást, csak távolról, egy településen élünk. Telt-múlt az idő, közös munkahelyre kerültünk. A helyzet úgy hozta, hogy én lettem a főnöke. Ezt ő is és én is nehezen kezeltük, zavartan néztünk egymásra a megbeszéléseken, az is pokoli volt, amikor be kellett hívnom az irodámba, nem tudtam a szemébe nézni sem, kívántam, de nem akartam, hogy észrevegye. Aztán úgy alakult, hogy el kellett utaznunk (nem csak mi ketten) egy másik városba munkaügyben. Kavarodás volt a szállodánál, a többi munkatársnak jutott hely, nekünk kettőnknek nem, így este 10-kor kellett valami szállás után néznünk, vihar volt, esett az eső, fújt a szél, dörgött, villámlott. Találtunk egy motelt, ilyenkor máshol már nem volt hely, de csak egy darab szobájuk volt egy darab franciaággyal. Nem örültem neki, mert féltem, hogy nem tudom tartani magam és attól is tartottam, hogy közeledni fog. És be is igazolódott a gyanúm, de hárítottam. Csurom vizesek voltunk, lezuhanyoztunk, majd beszélgettünk egész éjjel, elmondta, hogy megváltozott, komoly kapcsolatot keres és ha még meg tudok neki bocsátani kezdjünk tiszta lappal. Még mindig szerettem őt, nem tudtam tagadni, de nem volt könnyű elfelejteni azt a sok álmatlan éjszakát, amit miatta éltem át, miatta sírtam tele a párnám. Elcsattant egy szenvedélyes csók, de tovább nem mentünk. Amikor hazatértünk, ahogy kipakolt a bőröndjéből, az első útja hozzám vezetett. Megint zuhogott az eső odakint, főztem egy teát, elmondta, hogy a közösen eltöltött átbeszélgetett éjszaka óta egy percre sem tudott másra gondolni. Újra megcsókolt és együtt töltöttük az éjszakát, ami csodálatos volt. Végre nem csak szex, hanem igazi szeretkezés! Azóta összeköltöztünk és boldogok vagyunk! :)
Épp egy "randiról" mentem vissza a koleszba egy másik városból. Az említett "randin" még puszit sem kaptam a sráctól... Este a szobatársaimmal elmentünk karaoke-zni, de nem igazán votl kedvem az egészhez, ezért ültem és néztem magam elé. Na akkor odajött Ő.. bemutatkozott, beszélgettünk, kérdezte mi a baj, én elmeséltem... Kb. negyedóráig beszélgettünk, aztán odajött szobatársam és elrángatott énekelni. Láttam, hogy Ő kimegy az ajtón és azt hittem, soha többet nem látom. Ez volt 2010. okt. végén. Másnap viszont bejelölt facebookon, aztán ott beszélgettünk, majd felvett msnre. Megbeszéltük, hogy ekkor meg ekkor találkozunk, de én elég depi voltam, ő meg elég bunkó módon állt ehhez és jól elküldtük egymást a fenébe. :) Tiltottam és töröltem.. mindenhonnan..
Aztán januárban barátnőmmel az egyik ismerősünkkel beszélgettünk az utcán. Egyszer csak valaki elrohant mellettünk, gitárral a hátán és odaköszönt, hogy sziasztok. Na egyikünk se tudta először, hogy ki volt ő és kinek köszönt. :D Már jó messze járt, amikor bennem elkezdett megfogalmazódni a gyanú, hogy ez bizony Ő lesz. Nem bírtam ki a kétségeket, még aznap este írtam neki egy levelet facebookon, tényleg ő volt-e. Visszaírt, elkezdtünk beszélgetni... Találkoztunk. Fotókiállításra vitt, kávézni, sétálni, teázni. Csodaszép volt. Még aznap elcsattant az első csók. :) Hazakísért a koleszba. Következő hétfőn már át is költöztem abba a koleszba, ahol ő lakott. :) Ennek már lassan (alig egy hét múlva) féléve. Azóta vele élek, rengeteg dolgot megéltünk együtt, nagyon szeretjük egymást és egy hónapja megkérte a kezem. :)
Hát ez a mi tündérmese történetünk. :)
" A robogómmal kétszer ütöttem el véletlenül.Harmadszorra megkérte a kezem.."
Ezt én írtam.Az egész úgy kezdődött,hogy kaptam apámtól egy robogót mert utáltam BKV busszal bejárni melózni.Az hittem már kelő rutinom van(na igen pár nap után már profinak hittem magam) és úgy döntöttem teszek egy kis utat.Óvatosan vezettem,de ahogy fordultam be a kis utcánkba nem figyeltem eléggé,és "elütöttem" egy férfit.Jobban mondva mivel lassan mentem,így eltudta kapni a robogót,és le álltam.Nagyon égtem,és nem győztem bocsánatot kérni.Szépen elköszöntünk és ennyi.Természetesen ez nekem volt kínos,mert bénának éreztem magam,hogy még robogón sem tudok motorozni.Apám szerint a kezdeti kudarcnál nem szabad abbahagyni,hanem újra a "nyeregbe" kell ülni,mert ha nem teszem meg,sosem fogok motorozni.Így 2 nappal később újra kimentem egy körre,és igen,megint a kanyarnál "ütöttem el" újra a srácot.Megint nem győztem bocsánatot kérni,és már nem emlékszem de tett olyan megjegyzést,hogy nagy örömmel elkísérne a szemészetre ha esetleg nem tudnám hol van..Másnap toltam ki a garázsból a robogót és megszólalt mögöttem egy hang. A srác volt,és odajött hozzám.Azt mondta,hogy látta,hogy jövök ki,így inkább elém jön,és nem muszáj a motorra ülni csak toljam neki nyugodtan,ez is olyan mintha elütném..Majd ha ez megvan akkor inkább elvenne feleségül,mert ha már kétszer az életére törtem akkor én biztos akarok tőle valamit..:) Eleinte nem vettem komolyan,de a végén már minden nap ott volt,és beszélgettünk.Majd megtanított motorozni.Sokat nevettünk,később sok helyre együtt mentünk..Pár hónappal később komolyan mondta,hogy legyek a felesége..Igent mondtam.13 éve vagyunk boldog házasok.Van egy 5 éves kislányunk aki tavaly kapott ajándékba elektromos kismotort.Az első aminek nekiment az apja lába volt.Mondta is,hogy bizony ez a lány az anyjára ütött..:)
Egy üzletben vásároltam, amikor nagyon megtetszett az egyik ruha és fel akartam próbálni (férfi és női ruhadarabokat egyaránt árulnak). Csak az járt az eszemben, hogy vajon jól fog-e állni ez a ruha, amikor is elhúztam a próbafülkén a függönyt és be sem néztem, hanem háttal bementem és már le is vettem hirtelen a felsőm. Megszólal egy hang a hátam mögött: "igazán megvárhattad volna, amíg felöltözöm!" :D
Megfordultam, ott állt egy pasi egy szál alsónadrágban.
Aztán nagy irulás-pirulás és bocsánatkérések közepette, átmentem a szomszédos fülkébe felpróbáltam a ruhát, a pasi megvárt és megdicsérte, hogy milyen jól áll rajtam, aztán este randiztunk, azóta együtt vagyunk, ennek 3 éve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!