Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan, hol ismerkedtél meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, hol ismerkedtél meg a pároddal?

Figyelt kérdés
Légyszíves részletes leírást adjatok meg, ne csak annyit, hogy disco-ban, suliban... Kort és nemet is írjatok! :)
2010. márc. 5. 22:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
az enyémmel megismerkedhetsz, de ha elcsábítod vasvillára szedlek!:D
2010. márc. 5. 22:07
 2/16 anonim ***** válasza:
nyári tábor (18/f)
2010. márc. 5. 22:08
 3/16 anonim ***** válasza:
discoban
2010. márc. 5. 22:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Osztálytársam. 15/F
2010. márc. 5. 22:09
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
folyosón
2010. márc. 5. 22:10
 6/16 A kérdező kommentje:
NEM akarok senkit sem elcsábítani!!! És RÉSZLETES leírást kértem. :(
2010. márc. 5. 22:11
 7/16 anonim ***** válasza:
nyari taborban 23f
2010. márc. 5. 22:13
 8/16 anonim ***** válasza:
második vagyok.. nyári táborban láttam meg először.. mint kisérő voltam jelen.. ő nem táborozó volt, hanem az egyik rokonának van ott lent háza .. először barátságnak indult, majd az utolsó este elmentünk sétálni majd a fűben néztük a hulló csillagokat.. és magam sem tudom miért olyan dolgokat mondjunk el egymásnak amit még a legjobb barátomnak se mondanék el.. (akkor még másik lány miatt keseregtem..) és következő együtt töltött szarvasbőgéses túra után merült fel bennem, hogy nem tudok nélküle élni.. ezt 1 hétig tudtam magamban visszafojtani.. és msnen is látszódott hogy bánt valami.. aztán rákérdezett hogy mi a baj.. én meg elmondtam neki hogy belezúgtam..és ő meg azt mondta, hogy ő is így érez irántam (tudom, hogy msnen nem igazán a legjobb szerelmet vallani, de ő pesti én meg miskolci vagyok) rá két hétre megint találkoztunk a tábor helyén.. és azóta is tart a kapcsolatunk.. ugyan ritkán találkozunk, de idén nyáron is lesz tábor :P:P:P (nem is 1:D)
2010. márc. 5. 22:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Mentem barátnőmmel, osztálytársával, és annak a haverjával a buszmegállóba, és a haverja megtetszett, majd modtam barátnőmnek, ő elmondta osztálytársának, ő meg a "kiszemeltnek", én felvettem msn-re, mert megkért, beszélgettünk, taliztunk.. :D Én 19, ő 17 :D
2010. márc. 5. 22:31
 10/16 anonim ***** válasza:
ennyire részletes remélem megfelelő, de ha gondolod kicsit mégjobb részletezhetem ha írsz egy mailt :P
2010. márc. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!