Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtél meg a mostani pároddal?
Társkeresőn ismerkedtünk meg, én írtam rá.
Első lépés: ő kezdeményezte az első csókot.
Úgy ismerkedtem meg vele, hogy a bátyám osztálytársa volt, és már kiskoromban sokat láttam. Az egyik haverom barátja is volt később, így még jobban megismertük egymást. (Egy utcában lakunk :D) Elkezdtem iránta érdeklődni, de ez kb. annyiból állt, hogy magamnak bevallottam, hogy szívesen járnék vele. Neki nem nagyon mutattam ki. Aztán amikor már lemondtam róla, ő hívott el egy komolyabb beszélgetésre, és a nap végére összejöttünk. :) (Tulajdonképpen 3 éves korom óta ismertük egymást.)
20/L
Egy szilveszteri "bulin" ismerkedtünk meg. Bemutatkoztunk (elég kevesen voltunk, így mind bemutatkoztunk egymásnak), kicsit beszélgettünk, aztán felkért táncolni. Mindketten egy komolyabb kapcsolatot zártunk le (elméletileg). Néztünk egy filmet, mindketten eléggé ki voltunk bukva, a film alatt végig simogatta a kezemet, majd megcsókolt:). Egy-éjszakás kalandnak indult, megbeszéltük, hogy még nem állunk készen. Telefonon tartottuk a kapcsolatot, de csak ennyi volt. Majd megbeszéltük, hogy kimozdulunk együtt szórakozni. Az este után megbeszéltük, hogy adunk magunknak egy esélyt. Azóta is együtt vagyunk:)
Immáron 3,5 éve! L-20, F-25
love.hu
elsirtam neki, hogy nem kellek senkinek, ö meg elsira nekem, hogy ö sem kell senkinek. forever alone vs forever alone. lassan 1 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!