Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtél meg a pároddal? Hogyan jöttetek össze? Ha nem ismertétek egymást ki szólított le kit, milyen "ürüggyel"? Minden részletre kíváncsi vok.
Esetleg kort és nemet is írjatok (mármint,hogy egy-egy esetnél hány évesek voltatok).
Remélem érthető, de ha nem akk, itt egy pl.:
15 évesen új suliba kerültem,nem találtam az egyik termet, de az osztálytársaim már elmentek. Megkérdeztem egy csini lányt, ak megtetszett, és kb. korombeli volt, hogy hol van, ő elkísért, mondta, hogy segít, ha enm találok valamit legközelebb sem. Meg, amíg mentünk a teremhez beszélgettünk (ki melyik osztálybajár, hogy hívják, stb..)
Másnap megkerestem,h ogy talizzunk, még és összejöttünk..
így gondolom
Köszi.
18 éves voltam, és benne voltam egy "eléggé" a végét járó kapcsolatban. Nagyon unatkoztam, így elkezdtem chatelni, volt ott egy nagyon aranyos és kedves fiú aki mindig minden bánatomat meghallgatta, sokat mosolyogtam a válaszain és jól elbeszélgettünk. A fiú akkor 24 éves volt.
Én az akkori rossz kapcsolatomból kiléptem. Azt vettem észre, hogy egy többet gondolok a srácra akivel chateltem, egyre többet beszélünk stb. Eltelt 4 hónap mondta a fiú, hogy találkozzunk, én persze nem utasítottam el, nagyon örültem a dolognak. 3 randi után, az ígéretét teljesíteni kellett, valami oknál fogva (az okra már nem emlékszem), "tartozott" nekem puszival :) A pusziból nem puszi lett hanem egy nagy csók :) A szerelem azóta is tart (2 éve vagyunk együtt) :)
A családom lement nyaralni a szomszédainkkal két hétre a Balatonra. Utáltam az idősebbik fiukat, mert azt gondoltam róla, hogy egy beképzelt tuskó, az öccséről meg nem alakult még ki vélemény bennem.
Nagyon jókat szórakoztunk, és egészen megkedveltem a srácot, rájöttem, hogy egyáltalán nem olyan, mint amilyennek hittem.
Aztán hazajöttünk a nyaralásból, és elhívott ilyen vízparti bulira. Természetesen elmentem. Mikor már mindenki kivolt a piától, és aludtak, annyira fáztam, hogy képtelen voltam álomra hajtani a fejem, szóval néztem a vizet. A fiú hirtelen előkerült (nem tudom honnan) és mellémült. Beszélgettünk, beszélgettünk, aztán egyszercsak rátértünk ilyen párkapcsolati témára, és megcsókolt. Ennyiiii.
Társkeresőn:)
Ki szólított le kit:D:D hát a miénk elég érdekes történet
értem jött mert sokáig dolgoztam, de mivel hamarabb érkezett így szólt h tesz egy kört a környéken, mikor kiléptem nem volt sehol, jah és azt hozzáteszem h első tali tehát még beazonosítani sem tudtam volna, gondoltam bemegyek addig az éjjel nappaliba veszek cigit. Épp fizettem mikor ő belépett(társkeresőn nem volt magáról kép, tali előtt küldött ugyan de nem volt rajta felismerhető)rágóért jött, rögtön tudtam h ő az ne kérdezd h honnan, de ő nem ismert fel, kiment én meg utánna megáltam oldalt és vártam.. tett 3 lépést majd megált és lassan megfordult(akkor már elkezdtem nevetni, ő is mosolygott)és odajött hozzám azzal h megismertél? mondom azonnal:Dcsak vártam neked mikor esik le:D hát ennyi:D
Chaten ismerkedtem meg vele úgy 1.5 évvel ezelőtt. Azt hiszem egy szerdai napon utánna már sokat beszélgettünk msn-en, majd telószám csere stb. Majd tali lenne szombaton címszó alatt előtte nap péntek felhívott este persze nem tudtam ki az a számát se mentettem el.... Másnap nagy nehezen, de tudtunk találkozni. Elmentünk sétálgatni valami tóra meg mögé is rétre stb. Ott 1. nap össze is jöttünk. (senki se látta) :) Este még kimentünk haverjaival dumálgatni a térre stb. Nagyon megtetszett a csaj 1. nap....
Összesen 2 hétig jártunk kb 4-5x találkoztunk, majd örökre eltűnt. Nem tudom mi van vele :( Azóta is imádom örökké keresni fogom merre lehet?! (U)
Ő akkor 18 éves, én 19 éves voltam.
Szeretlek Niki!
21/F
Ciki , de az iwiw -en ismerkedtünk össze .
Régi osztálytársam volt és én meg kiváncsi voltam hogy mi történ vele az elmúlt ~10 évben mióta nem találkoztunk .
Ez volt már több mint 1 éve :)
24/f
Miénk egyszerű. Motorzni voltunk haverokkal, városba beugrottunk meginni egy pohár üdítőt, ott ült a "kedvesem" egyedül egy asztalnál, teát iszogatott. Mikor elindultunk kifele, csak úgy spontán ráköszöntem és megkérdeztem valami baj van ? hát a kérdésből jó hosszas beszélgetés lett, haverok látták, hogy beszélgetek intettek mentek tovább. Mi majdnem hajnalig beszélgettünk, majd hazavittem motorral, akkor 15 éves volt a párom, én 18. Most 24 vagyok, számoljátok ki...
Azóta boldogok vagyunk.
Összejövés, jaaa egy reggel arra ébredtem, hogy a szüleim költnek, keres egy csinos lány... na kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!