Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtél meg a mostani pároddal?
Négy és fél éve, egyik chatszobában taglalta, hogy hogy elfog páholni egy kutyát. Elkezdtem osztani hogy mit képzel, meg hogy bánhat így egy állattal, blabla...Kiderült hogy neki is az állatok a mindene (ahogy nekem is), és a saját kutyáját akarja megvédeni:D Sokat leveleztünk, aztán elkezdtünk találkozgatni...Akkoriban érettségiztem, és mindegyik nap reggelén hacsak 10percre is, de odajött elém:)
Voltak gondjaink, de most szerelmesebbek vagyunk mint valaha:)
23L-25F
Aztamindenit, nekem is ki kell próbáljam ezt az internetes ismerkedést... :))
Jó olvasni hogy egyeseknek így összejött, a sors furcsa fintora..
Tesóm középiskolás osztálytársa, és mikor faggattam az osztálytársairól, elsoroltattam vele az osztályfényképen lévők nevét xd És az egyik srác neve napokig ottvolt a fejemben ezért rákerestem facebookon és írtam neki valami tök értelmetlen zagyválást arról hogy ő tesóm osztálytársa.:D Aztán visszaírt, és leveleztünk egy darabig, aztán msn, és 4nap múlva találkoztunk, kb 3hét után pedig összejöttünk :3
Ez volt majdnem 11 hónapja =)
15/L, 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!