Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedtél meg a mostani pároddal?

Figyelt kérdés
Ki kezdeményezett és mi volt az a "léps" amitől kezdve egy pár lettetek? Kort és nemet is
2011. aug. 9. 21:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
épp ezért el se hiszi nekem az emberek nagy része, hogy van baárntöm
2011. aug. 11. 21:00
 12/30 anonim ***** válasza:

Négy és fél éve, egyik chatszobában taglalta, hogy hogy elfog páholni egy kutyát. Elkezdtem osztani hogy mit képzel, meg hogy bánhat így egy állattal, blabla...Kiderült hogy neki is az állatok a mindene (ahogy nekem is), és a saját kutyáját akarja megvédeni:D Sokat leveleztünk, aztán elkezdtünk találkozgatni...Akkoriban érettségiztem, és mindegyik nap reggelén hacsak 10percre is, de odajött elém:)

Voltak gondjaink, de most szerelmesebbek vagyunk mint valaha:)

23L-25F

2011. aug. 11. 21:15
 13/30 anonim ***** válasza:
kiakasztó,h interneten milyen sokan találnak párt :D én is!
2011. aug. 11. 21:16
 14/30 anonim ***** válasza:
én is neten ismerkedtem meg a mostanival:) 1 hét msn-ezés után találkoztunk, ott meg minden jött magától:) 23N
2011. aug. 11. 21:21
 15/30 anonim ***** válasza:
A chat.hu-n beszélgettünk. Aztán áttértünk msn-re, majd személyesen is találkoztunk, hát így. Ez már négy éve volt, jövőre lesz az esküvőnk.
2011. aug. 11. 21:22
 16/30 A kérdező kommentje:
utolsó:sok boldogságot nektek,gratulálok:)
2011. aug. 11. 21:25
 17/30 anonim ***** válasza:
Állatorvosi rendelőben együtt nézegettünk macskaszemfenekeket:)
2011. aug. 11. 21:31
 18/30 anonim ***** válasza:

Aztamindenit, nekem is ki kell próbáljam ezt az internetes ismerkedést... :))

Jó olvasni hogy egyeseknek így összejött, a sors furcsa fintora..

2011. aug. 11. 21:31
 19/30 anonim ***** válasza:

Tesóm középiskolás osztálytársa, és mikor faggattam az osztálytársairól, elsoroltattam vele az osztályfényképen lévők nevét xd És az egyik srác neve napokig ottvolt a fejemben ezért rákerestem facebookon és írtam neki valami tök értelmetlen zagyválást arról hogy ő tesóm osztálytársa.:D Aztán visszaírt, és leveleztünk egy darabig, aztán msn, és 4nap múlva találkoztunk, kb 3hét után pedig összejöttünk :3

Ez volt majdnem 11 hónapja =)

15/L, 16/F

2011. aug. 11. 21:37
 20/30 anonim válasza:
Volt egy csaj aki szakított a pasijával és mi akkoriban mondhatni jóban voltunk, de nem barátnők.Ő viszont kikezdett a volt barátommal.Amiből nem lett semmi köztük.Én viszont furcsa véletlen folytán egy társaságba kerültem a volt barátjával és megosztottuk csalódottságunkat egymással, ő az exével kapcs. én meg az enyémmel. Onnantól többször fordult elő h összefutottunk, majd később ő intézte úgy, hogy összefussunk.És nem a két ex volt a fő témánk.Azóta a férjem és van egy kislányunk:)Imádjuk egymást!
2011. aug. 11. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!