Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, hol ismerkedtél meg a pároddal?
Figyelt kérdés
Légyszíves részletes leírást adjatok meg, ne csak annyit, hogy disco-ban, suliban... Kort és nemet is írjatok! :)2010. márc. 5. 22:06
11/16 anonim válasza:
Mentem hazafelé, de kicsit figyelmetlen voltam és a járdáról a bicikliútra léptem és elütött. Felsegített megkérdezte, hogy minden rendben van e, és elkezdtünk beszélgetni. Egy daraig együtt mentünk és telefonszámot cseréltünk. Másnap felhívott, találkozgattunk és két hét után jöttünk össze. Másfél éve volt és azóta is nagyon oldogok vagyunk. 17/L
12/16 anonim válasza:
Én éppen kutyát sétáltattam, és már hazafelé tartottunk, már csak pár háznyira voltunk a házunktól a kutyával, mikor megállt mellettem egy autó, és lehúzta a srác az ablakot, és kiszólt, hogy tegyem le a kutyát, üljek be a kocsiba, és elvisz pizzázni. :D Én meg mondtam, hogy itt van a házunk nem messze, nem gondolja, hogy az út közepén hagyom a kutyát, aztán elmegyek velük. (haverjával volt) Aztán még kérlelt egy darabig, de visszautasítottam, és nem mentem velük. Még azon az estén később eljött arra felénk, de nem állta meg, aztán időközönként is eljárt itt az utcánkban. Majd egy hónap múlva a kutyás dolog után megállított mégegyszer (akkor nem volt nálam a kutya) és elkérte a számom, meg beszélgettünk pár szót. Még azon az estén randira hívott, és utána találkozgattunk, majd szépen lassan összejöttünk, és 4 év 3 hónapig együtt voltunk, és együtt is éltünk. Sajnos vége lett, de szép volt. :)
13/16 anonim válasza:
Vonaton lepett meg. Leült és nyomta a szöveget mert ittas volt. Először féltem hogy valami őrült, később kiderült hogy igazán szar volt az a napja, és értelmes fickó. Féléve együtt vagyunk:) (22/L)
14/16 anonim válasza:
Egy iagzán hosszú kapcsolatból léptem ki!Elmentem bulizni bánatomban a barátaimmal,ahol láttam őt,de nem igazán figyeltem fel rá!meg voltam zuhanva!Megkérdezte mi a baj,nagy ivekben elmeséltem beszélgettünk,tel szám csere,találkoztunk párszor,de sajnos ő külföldön vállalt munkát,igy nem lett semmi! 5 hónappal ezelött felkeresett újra,mert haza jött,azóta nagyon boldogok vagyunk,és tudom,hogy Ő az akit kerestem!
15/16 anonim válasza:
ja,és a külföldi utazás,és a haza érkezés között eltelt közel 2év!
16/16 anonim válasza:
Én igazából már régóta ismertem, de korábban nem gondoltam, arra hogy ilyen kapcsolat is kialakulhat közöttünk. Amikor abba korba léptem, amikor már máshogy kezdtem látni a dolgokat jött az a fura új érzés. Több lehetőséget láttam a kapcsolatunkban, mint korábban, bár nem léptem rögtön, nem akartam elsietni semmit. Egy új világ tárult ki előttem és azóta is hű társam jóban rosszban. Nagyon szeretlek drága bal kezem! :DD (Csak jobb kézzel tudom rendesen használni az egeret.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!