Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félreléptem és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem és a barátom megütött. Hiba volt mással kezdeni, de akkor sem kellett volna erőszakoskodni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom, most majd jön a sok válasz, hogy mekkora ribanc vagyok, igazából biztos meg is érdemlem, de szerintem akkor is túlreagálta a dolgot a barátom.

Hétvégén lefeküdtem a legjobb haverommal. Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden. A haveromnál házibuli volt, engem is áthívott, hogy kicsit kieresszem a fáradt gőzt. Ittunk, és én elkezdtem neki panaszkodni, hogy mennyi baj van közöttünk mostanában a barátommal és hogy már nagyon tele van a hócipőm, a legjobb haverom pedig vígasztalt, amennyire tudott. Nagyon jól esett a kedvessége, hogy végre valaki meghallgat, meg van hozzám pár jó szava, és nem csak a civakodás megy, és el is voltam keseredve a barátom miatt, meg az alkohol is oldott kicsit a gátlásaimon, és hát végül is megtörtént a dolog...

Viszont szörnyű lelkiismeret furdalásom volt utána, és az első utam a barátomhoz vezetett. Gondoltam, elmondom neki őszintén, mi történt, mert ennyivel tartozom neki. Mikor oda jutottam a történetben, hogy én és a haverom lefeküdtünk egymással, akkora pofont kaptam, hogy a fülem is belecsendült. A barátom meg ott állt balta arccal, és közölte, hogy ő ekkorát még soha nem csalódott senkiben. Azt mondta, ezzel elárultam a bizalmát.

Én pont azért akartam vele őszinte lenni, nem pedig eltitkolni előle a dolgot, hogy lássa, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával. Nem hiszem, hogy jogos volt érte a pofon. Tényleg nagy hiba volt őt megcsalni, de akkor se lett volna szabad erőszakot alkalmaznia.

Meg se tudtam nyikkanni, annyira meglepődtem, hogy ő mégis kezet emelt rám, sose volt az a vadállat fajta.

Ezek után szó nélkül ott hagyott, azóta nem beszéltünk. Ő nem keresett, én meg azért nem kerestem őt, mert felháborítónak tartottam, hogy megütött engem. Jó, értem én, hogy kiborult, de ezt akkor is le lehetett volna rendezni kultúráltan...

Ettől függetlenül szeretnék tőle még egyszer megpróbálni bocsánatot kérni. Nem gondoltam komolyan, ami történt, csak úgy minden összejött, és sajnos rossz módon próbáltam megoldani a dolgokat. Sajnálom, amit tettem, és szeretnék bocsánatot kérni, de nem tudom, most hogyan tovább. Mi lesz, ha újra megüt? Vagy ha ilyen pofozkodós pasi, érdemes egyáltalán próbálkozni? Lehet, hogy jobb lesz nekem nélküle?

Szerintetek jogos volt egyáltalán az a pofon? Én nem éreztem úgy, hogy megérdemeltem volna.

18/L

2011. aug. 8. 18:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/218 anonim ***** válasza:
85%
Mindhármat egyszerre. De ha ütök, az csak az én szegénységi bizonyítványom lett volna. Vannak dolgok amiket nem bírok elviselni, az egyik ilyen a testi bántalmazás.
2011. aug. 8. 19:37
 82/218 anonim ***** válasza:
100%
én nem téged ütöttelek volna meg,hanem azt a pasit aki megkúrt..sőtt azt nem csak megütöttem volna hanem jól megagyaltam volna.
2011. aug. 8. 19:38
 83/218 A kérdező kommentje:

Szerintem a 19:28-as válaszolónak van igaza, mégpedig maximálisan!

BÁRMI is történjen, még egyszer mondom BÁRMI, soha nem süllyedhet olyan mélyre egy férfi, hogy kezet emel egy nála gyengébb emberre. A barátnőjére meg pláne nem!

Jó, oké, most még csak egy pofon volt, lehet, hogy én dramazitálom túl. Biztos nem nagy cucc, végül is csak egyszer ütött meg. Kíváncsi lennék, hogy itt mindenki mit mondana, ha ők kapták volna azt a pofont. Biztos mélységesen meg lennének sértve! Jó, oké, tényleg nem mondhatjuk, hogy "verekedős vadállat". Most még... De mi lesz, ha aztán megteszi újra? A feleségét is ütni fogja majd, ha az őszintén elmond neki valamit? Ebből lesz később a családon belüli erőszaktevő...

2011. aug. 8. 19:39
 84/218 anonim ***** válasza:
67%
Na jól van én nem olvasgatom tovább a "kedves" kérdésfeltevő válaszait mert felb*sz agyilag teljesen...
2011. aug. 8. 19:41
 85/218 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező, történjen BÁRMI de BÁRMI az ember nem csalhatja meg a párját, nem játszhatja el a másik ember bizalmát, főleg ha az a párja. Te megbuktál, sajnálom. Ja és hogy most én mit gondolok arról inkább ne is beszéljünk mert lesüllyednél a sárga földig.
2011. aug. 8. 19:43
 86/218 anonim ***** válasza:
77%
ellain te meg nekem küldj magadról képet mert én meg az olyan pasikat akarom kikerülni mint te!!!!!!!!!Ha élőben szakít megvered és különben is mi vagy te hülye állat?Bár ez sértő volt az állatokra nézve!!Az értelmes ember meg tudja állni h ne üssön!A primitív állat na az nem!Az az egy pofon viszont jogos és megbocsájtható volt az nem verés!Mindenesetre hagyjátok békén egymást!Te azért mert így váltatok el ő meg azért mert megcsaltad!
2011. aug. 8. 19:43
 87/218 anonim ***** válasza:
68%
Nekem volt párom volt erőszakos, az első perctől tudtam, és rájöttem, hogy az. Mindig, ha baj volt, verekedett, volt, hogy én is kaptam egy két pofont, pedig nem csináltam semmit, csak sírtam, hogy már megint dühöng. Nem csaltam meg ennek ellenére vert meg néhányszor, aztán meg sírva jött bocsánatot kérni. Nem hagytam el, mert féltem tőle, gyenge voltam, és nem akartam, hogy agyon verjen. 2,5 évig voltam vele, számtalanszor kaptam pofont,úgy hogy meg se érdemeltem, mégsem rinyáltam. Te megérdemelted, hát viseld büszkén, mert ez jár! Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha hosszú idő után ez az első, nem lesz verekedős. Azt az oldalát már megismerted volna.
2011. aug. 8. 19:45
 88/218 anonim ***** válasza:
71%
Ja és a pofon témáról... nem egyszer verekedtem, nem egyszer kaptam anyámtól pofont és egyszer kaptam egy csajtól pofont. Ha jogos volt nem voltam megsértődve, hanem leültem gondolkodni. Tedd ezt te is, és ne legyél még nagyobb kurv@, na alázd magad még jobban.
2011. aug. 8. 19:45
 89/218 A kérdező kommentje:

Igen, de én nagyon megalázónak éreztem, hogy megütött. Szerintem ez még annál is megalázóbb volt, sokkal de sokkal, mint amit ő érzett. Én őszinte voltam vele, erre ő meg lekever egyet... és erre még azt mondja itt mindenki, hogy jogos.

Majd ha a ti lányotokat csapkodja arcon valaki, remélem, akkor is azt fogjátok mondani, hogy "Kislányom, bizony ezt megérdemelted, mert egy kis ribanc vagy."

Nem igaz, hogy nem tudtok elvonatkoztatni egy kicsit, és beleképzelni magatokat az én helyzetembe! :S

2011. aug. 8. 19:46
 90/218 anonim ***** válasza:
83%

"kezet emel egy nála gyengébb emberre"

Te meg kihasználtad, hogy nő vagy, és hogy a férfiak evolúciós okokból úgyis megkívánnak.

"De mi lesz, ha aztán megteszi újra?"

Ezt a kérdést veled kapcsolatban is feltenném! Ilyenből lesznek a félrek*ró ribanc feleségek, akik válni nem akarnak, mert eltartják őket, de azért jó egy kicsit szórakozni!

2011. aug. 8. 19:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!