Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félreléptem és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem és a barátom megütött. Hiba volt mással kezdeni, de akkor sem kellett volna erőszakoskodni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom, most majd jön a sok válasz, hogy mekkora ribanc vagyok, igazából biztos meg is érdemlem, de szerintem akkor is túlreagálta a dolgot a barátom.

Hétvégén lefeküdtem a legjobb haverommal. Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden. A haveromnál házibuli volt, engem is áthívott, hogy kicsit kieresszem a fáradt gőzt. Ittunk, és én elkezdtem neki panaszkodni, hogy mennyi baj van közöttünk mostanában a barátommal és hogy már nagyon tele van a hócipőm, a legjobb haverom pedig vígasztalt, amennyire tudott. Nagyon jól esett a kedvessége, hogy végre valaki meghallgat, meg van hozzám pár jó szava, és nem csak a civakodás megy, és el is voltam keseredve a barátom miatt, meg az alkohol is oldott kicsit a gátlásaimon, és hát végül is megtörtént a dolog...

Viszont szörnyű lelkiismeret furdalásom volt utána, és az első utam a barátomhoz vezetett. Gondoltam, elmondom neki őszintén, mi történt, mert ennyivel tartozom neki. Mikor oda jutottam a történetben, hogy én és a haverom lefeküdtünk egymással, akkora pofont kaptam, hogy a fülem is belecsendült. A barátom meg ott állt balta arccal, és közölte, hogy ő ekkorát még soha nem csalódott senkiben. Azt mondta, ezzel elárultam a bizalmát.

Én pont azért akartam vele őszinte lenni, nem pedig eltitkolni előle a dolgot, hogy lássa, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával. Nem hiszem, hogy jogos volt érte a pofon. Tényleg nagy hiba volt őt megcsalni, de akkor se lett volna szabad erőszakot alkalmaznia.

Meg se tudtam nyikkanni, annyira meglepődtem, hogy ő mégis kezet emelt rám, sose volt az a vadállat fajta.

Ezek után szó nélkül ott hagyott, azóta nem beszéltünk. Ő nem keresett, én meg azért nem kerestem őt, mert felháborítónak tartottam, hogy megütött engem. Jó, értem én, hogy kiborult, de ezt akkor is le lehetett volna rendezni kultúráltan...

Ettől függetlenül szeretnék tőle még egyszer megpróbálni bocsánatot kérni. Nem gondoltam komolyan, ami történt, csak úgy minden összejött, és sajnos rossz módon próbáltam megoldani a dolgokat. Sajnálom, amit tettem, és szeretnék bocsánatot kérni, de nem tudom, most hogyan tovább. Mi lesz, ha újra megüt? Vagy ha ilyen pofozkodós pasi, érdemes egyáltalán próbálkozni? Lehet, hogy jobb lesz nekem nélküle?

Szerintetek jogos volt egyáltalán az a pofon? Én nem éreztem úgy, hogy megérdemeltem volna.

18/L

2011. aug. 8. 18:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/218 anonim ***** válasza:
73%
Jajaj, ne túlozzunk már... nem nőverésről van szó, hanem a JOGOS r.ibanckodós utáni EGY pofonról!!!
2011. aug. 8. 19:12
 62/218 anonim ***** válasza:
31%
Különben is asszony verve, pénz számolva!:DD
2011. aug. 8. 19:13
 63/218 A kérdező kommentje:

Na jó. Mivel minden kommentben kb ugyanazok hangzanak el, ezért most összefoglalom a dolgokat, és akkor leírom még egyszer, utoljára.

1) Igen, gondok voltak a kapcsolatban, amiket nehezen kezeltem, amiért nagyon-nagyon ostoba módon a legjobb haveromhoz fordultam segítségért

2) Igen, jól esett, hogy végre van valaki, aki meghallgat

3) Nem, nem vagyok ribanc, nem akartam előre megfontolt szándékkal megcsalni a barátomat

4) De igen, megtettem. Nem volt helyes. Ezt én is tudom.

5) Szerintem egy kapcsolat két emberen múlik. Ezért gondolom úgy, hogy valamilyen szinten a barátom is hibás volt.

6) De nem, NEM akarom rá hárítani a felelősséget, pontosan tudom, hogy én vétkeztem nagyobbat, és nem erőszakolta rám, hogy megcsaljam, csak egyszerűen el voltam keseredve és sajnos rosszul kezeltem a helyzetet.

7) Igen, TUDOM, hogy nagyon nagy hiba volt, és tényleg nem kellett volna megcsalnom

8) Lehet nekem írkálni, hogy növesszek gerincet, de szerintem ezt meg is tettem azáltal, hogy odaáltam a barátom elé, és őszintén bevallottam neki mindent, nem pedig sunyi módon eltitkoltam előle

9) Igen, teljesen jogos volt a részéről, hogy dühös és csalódott volt. Én ezt maximálisan megértem, elfogadom és tudom, hogy ez a legkevesebb. De NEM, még ezen körülmények között sem érzem jogosnak, hogy egy férfi BÁRMILYEN szituációban is megüssön egy nőt, főleg ha az illető a barátnője.

10) És végül még egyszer mondom, hogy NEM, nem tartom magamat ribancnak!!! Egyszer fordult velem elő ilyen egész életemben, csak egyetlen egyszer!!! Nem kúratom meg magam minden buliban, totál részegen fűvel-fával. Egyszer hibáztam. Őszintén beismertem. A barátom erre kezet emelt rám. És szerintem ez az, amit egyszerűen NEM TOLERÁLHATÓ!

2011. aug. 8. 19:15
 64/218 anonim ***** válasza:
70%
Egész életedben??? Ugyan már még csak 18 vagy, most kezded csak a r.ibanckodást ezután...
2011. aug. 8. 19:18
 65/218 anonim ***** válasza:
79%
Gec... feladom. Hogy ennyire ostoba legyen valaki. Tudod mit? Gondolj amit akarsz, bizonyára az 50 ember gondolja rosszul aki elmondta a véleményét. Komolyan mondom, az isten mentsen meg a te fajtádtól. Arra azért kíváncsi vagyok hogy nézel a tükörbe. Azzal nyugtatod magad hogy hibáztál, megcsaltad, de te vagy az áldozat? Komolyan szánalmas kis senki vagy ha így gondolod.
2011. aug. 8. 19:19
 66/218 anonim ***** válasza:
74%
Ha az ember odáig fajul, hogy megcsalja párját, én is jogosnak tartom az egy pofont. Nagyon nagyot rúgtál bele ezzel a tetteddel örülj neki, hogy nem olyan idegbeteg, (ahogy te azt beállítod), hogy este a híradóba lássunk téged...
2011. aug. 8. 19:19
 67/218 A kérdező kommentje:
Nem nyugtatom magam azzal, hogy én vagyok az áldozat. Én csak azt mondtam, hogy valamilyen szinten az ő hibája is volt, hogy ide jutottunk... és hogy nem kellett volna megütnie engem.
2011. aug. 8. 19:20
 68/218 anonim ***** válasza:
70%
Értetlen vagy, és nem fogadod el a jogos kritikát... SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM CSALJUK MEG A PÁRUNKAT! Ez mindkét félre érvényes. Nálam a félrelépés főben járó bűn, a lehető legrosszabb, amit megtehet egy ember, mert ezzel soha el nem múló lelki sebet tud okozni. Ehhez képest EGY pofon semmiség. Gondolom nem hagyott maradandó nyomot (különben nem itt, hanem a rendőrségen lennél), így meg pláne túlreagálod. Itt az a legnagyobb baj, hogy neked áll feljebb, pedig semmi jogod nincs rá. Nőj fel, és vállald a felelősséget a tetteidért.
2011. aug. 8. 19:21
 69/218 anonim ***** válasza:
77%

„szerintem nem volt joga hozzá! Rendben, veszekedjen velem, szidjon, ha akar, azt meg is érdemeltem volna valamilyen szinten (bár az, hogy félreléptem, nem csak az én hibám volt, hiszen egy kapcsolathoz ketten kellenek,”

Neked jogod volt megcsalni? Ja persze ordítozzon, ami egyik füleden be a másikon ki és másnap már nem is emlékszel rá. Ebből legalább tanulsz. Ja persze két ember kell hozzá. Ha engem ki akarnak rabolni az utcán, de ellenállok és ezért belém b.sszák a kést, akkor az én hibám is, mert ellenálltam igaz?

„Akkor sem értem, hogy miért tartja ezt ő vagy bárki más jogosnak, hogy megüssön egy lányt! Hibáztam, ez tény. De miért kell ezt egyből agresszíven lereagálni?”

Mégis mit kellett volna tennie? Semmi baj drágám, nem történt semmi, hiszen naponta több millió nő csalja meg a másikat.

„Arról nem is beszélve, hogy ha azt vesszük, tulajdonképpen ő kergetett bele engem ebbe a helyzetbe, ha csak egy kicsivel is többet figyel rám, és nem veszekedik velem folyton, hanem meghallgat,”

Csak sikerült eljutni addig, hogy az ő hibája. Ha annyira érettnek hiszed magad, hogy kapcsolatban élj, akkor ahhoz is legyél érett, hogy a másik szemébe nézel és közlöd vele a problémádat, hogy te nem érzed jól magad, nem figyel rád stb.

„Nem vagyok ribanc! Egyszer hibáztam életemben, egyetlen egyszer, és tudom is, hogy nagyon szörnyű dolgot tettem”

Én egyszer fejbe lőttem valakit, ettől még nem vagyok gyilkos. (amúgy nem is, ez csak egy hülye példa)

Az a nőszemély, akinek van valakije, de mégis mással b.szik, az egy tetves ribanc, most tök mindegy hányszor csinálta, egyszer, tízszer, ötvenszer. Nem ez a lényeg.

2011. aug. 8. 19:22
 70/218 anonim ***** válasza:
76%
Ja igen, még annyit, hogy légy szíves, küldjél egy fotót magadról, hogy még véletlenül se jöjjek veled össze az életem során!
2011. aug. 8. 19:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.