Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szexelni lakáson kívül?
Azért szerintem lehet, ilyen légyottokra fenntartott kiadó lakásokat találni olcsóbban is, bár én vidéki vagyok, de errefelé vannak.
Annyira prűdek, hogy a 26 éves fiú nem vihet haza lányt??? Bazz 26 évesen apa voltam már ... mit gondolnak az ilyen szülők?
De mindegy: haver, ismerős, barátnő lakása, albija? De egyébként szerintem, ha kerestek egyetemistát, aki albérletben lakik, lehet aprópénzért kölcsönadja, főleg ha mondjuk hétvégente haza is utazik.
Olyan ismerősünk sajnos nincs. Mindenki már házas, vagy még a szüleivel él. :(
Amúgy én vagyok 26, ő 23 :D
De ez az egyetemista albérletes ötlet nem is rossz :) Megfontolandó... Meg a "csak szoba" is :) Még egy hónapja vagyunk együtt, szóval összeköltözni még korai lenne... Laktam már együtt évekig mással, de jó egy év után költöztünk össze. Bár valóban semmire nincs garancia... Hisz már velük nem vagyok együtt, szóval tényleg nem idő függvénye... Meg én most megint munkanélküli vagyok, tehát nem is jöhetne szóba :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!