Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a pasim szexelni?
Esetleg miért nem kérdezed meg tőle?
Így elég nehéz válaszolni, akármi lehet.
Pár eshetőség:
-Van vkije.
-Megjelentek piros foltok a makkján és nem akar megfertőzni, bár még ő sem tudja mik azok
-Rossz veled a szex
-Egyszerűen nincs kedve hozzá?
-Rájött hogy meleg
-Fáradt
-Megbántottad vmivel
-Stb...
Mégis honnan tudjuk, hogy mi a baja? Nem te élsz vele másfél éve? Miért nem kérdezed meg?
A második szépen leírta a lehetőségeket. EZek közül lehet valami, vagy pedig teljesen más baja van. Nem tudjuk.
Sok minden gond lehet, erre érdemleges választ nem itt fogsz kapni, hanem tőle.
Hány évesek vagytok? Milyen a kapcsolatotok háttere? Őszinték vagytok egymással? Vannak anyagi, vagy egyéb más gondjaitok? Nem lehet, hogy pl. nyomasztja őt valami? Munkahelyén minden rendben? Szeretitek egymást? Élvezi a szexet veled? Szokót eljárni barátokkal sörözni, vagy ilyenek? Gondolod megcsalhat, van valakije? Megbántottad valamivel? Bíztok egymásba? Mennyire ingoványos a kapcsolat?
Mit mondott, miért kezdeményezel rosszul? Meglátásod szerint, valóban fáradt, vagy ez csak egy ürügy? Sokszor láttam már, hogy kívülálló dolgok teljesen felemésztenek egy kapcsolatot. Amikor férjemmel nem tudtuk fizetni lakáshitelünket, megállás nélkül dolgoztunk, a gyermekünk iskoláztatását nem tudtuk megoldani, alább hagyott a libidóm. Egész nap azon gondolkodtam, vajon mikor jönnek a behajtok. A férjem azt hitte már nem szeretem,vagy megcsalom, számon is kért, végül megtudtuk beszélni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!