Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel, miután megfektettem?

Figyelt kérdés
Ő nem tud róla, de én nem tervezek vele a továbbiakban, csak szeretném megmártani benne a gyíkomat. Nem akarom megbántani, valami jó ötletet tudtok adni mivel rázzam le?
2011. aug. 7. 15:04
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
ÍÍÍgy van. Amelyik kutya ugat az nem harap. Ja és kivétel erősíti a szabályt.
2011. aug. 7. 20:27
 42/44 anonim ***** válasza:
26%

de én úgy sem értem, ha kamu kérdés. nincs ez átgondolva. egy szűz lány, hogy úgy mondjam, elég "béna" az ágyban. arról nem is beszélve, hogy a legtöbb esetben nem is szopnak. persze ezen lehet már túl vagytok.

na szóval, egy lány szűzességét nem tudod elvenni úgy, mint amikor megdugsz egy krvát... tehát több mint valószínű, ez neked sem lesz élvezetes. innentől kezdve meg minek? hiszen minden lányt megkapsz a dizsiben is:)

2011. aug. 7. 21:14
 43/44 B.angel ***** válasza:
-.- Légy szíves tégy meg egy szívességet és akaszd fel magad az első fára és megvan oldva, hogy szakítasz szegény, szerencsétlen lánnyal!
2011. aug. 7. 21:56
 44/44 anonim ***** válasza:
Páncéllal a t*köd előtt. Én letépném a helyében.
2011. aug. 7. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!