Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel, miután megfektettem?

Figyelt kérdés
Ő nem tud róla, de én nem tervezek vele a továbbiakban, csak szeretném megmártani benne a gyíkomat. Nem akarom megbántani, valami jó ötletet tudtok adni mivel rázzam le?
2011. aug. 7. 15:04
1 2 3 4 5
 11/44 napietus ***** válasza:
100%
pl. mondd meg neki, hogy idegesít a tapadása, ezért szakítani akarsz vele. de tisztességesebb lenne ezt a szex ELŐTT megtenni, nem utána.
2011. aug. 7. 15:28
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy f@sz vagy.Inkább előtte küld el bunkón,mint utána kedvesen...

Hagyd bénén azt a szegény lányt és dugjad inkább valamelyik emós haverodat te kis b*zi!

2011. aug. 7. 15:28
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
*békén....úgy felkúrtad a vérnyomásom,hogy már írni sem tudok.
2011. aug. 7. 15:29
 14/44 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként miért nem akarsz vele maradni és ez mikor vált számodra világossá?
2011. aug. 7. 15:40
 15/44 anonim ***** válasza:
96%

Adott egy romantikus, ragaszkodó lány, aki szeretne minden időt együtt tölteni azzal akit szeret....

Adott egy érzelmi intelligencia nélküli, komplexusos hü.lyegyerek aki átveri...

Tökéletes képlete annak a válasznak, amelyet arra szoktam feltenni a lányoknál, hogy miért nem tudják értékelni magukat...

2011. aug. 7. 15:40
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
tudod minek hívják ezt? kihasználásnak. undorító vagy. remélem majd egyszer te is így jársz, belezúgsz valakibe aki majd szívat össze-vissza.
2011. aug. 7. 15:45
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megláttam ezt a kérdést, az jutott eszembe, hogy hogy utálom az ilyen tapló embereket, akik lejáratják a férfi nemet. Az ilyenek miatt még a normális férfiakban sem bíznak meg a nők. Remélem ő szakít veled, mielőtt még meg tudnád fektetni. Az ilyen, mit te inkább konnektorba dugja farkát...Szánalmas. 18/F
2011. aug. 7. 15:45
 18/44 A kérdező kommentje:
Lehetne belevalóbb csaj, mondjuk járhatna diszkóba és öltözködne szexisebben. Szerintem diszkóban 100x jobb csajt találok ettől
2011. aug. 7. 15:56
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Huje kis takony gyerek aki ilyet tesz valakivel áh

neked nem csaj kell!

téged mekel kezelni egy kicsit

2011. aug. 7. 15:59
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Akkor éppen ezért küld el,mielőtt kihasználnád és takarodj el a diszkódba.Ott majd találsz dugnivalóribancot.

Most te válaszolj néhány kérdésemre.Miért érzed magad ekkora nagymenőnek?Visszavennél az arcodból egy kicsit,ha megcsavargatnám a karod,esetleg rajzolnék az orroddal?Egyáltalán hány éves vagy?

2011. aug. 7. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!