Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel, miután megfektettem?
Figyelt kérdés
Ő nem tud róla, de én nem tervezek vele a továbbiakban, csak szeretném megmártani benne a gyíkomat. Nem akarom megbántani, valami jó ötletet tudtok adni mivel rázzam le?2011. aug. 7. 15:04
21/44 A kérdező kommentje:
21 f, és nem vagyok nagyképű, de szerintem túl régimódi a csaj, nem akarom tovább égetni magam vele.
2011. aug. 7. 16:06
22/44 anonim válasza:
És ha nem akarod égetni magad vele,akkor miért akarod megdugni?Hogy (rosszabb esetben) ezzel tönkre tedd az életét?Hülye barom vagy.Hagyd ott és keress egy ribancot.Hagyd ennek a lánynak,hogy megtalálja azt,aki méltó hozzá.Nem te vagy az!
23/44 anonim válasza:
Voltál már agyon verve kis gciputtony? Azért nem jut nekünk normális nő, mert az ilyen apjuk fszát szopó szralakok tönkreteszik őket. Nah de várj csak... :):)
24/44 anonim válasza:
Szánalmas, gerinctelen alak vagy! Minek kellett vele összejönnöd akkor? Szakíts vele és szedj fel valami partykrvát, akitől remélhetőleg elkapsz egy szép kis nemibetegséget. Az olyanoknak, mint te, ez való!
25/44 anonim válasza:
16:12!
Na ezt felpontoztam!Szívemből szóltál!Már ketten vagyunk akik megvernénk a kérdezőt ezért a hozzáállásáért.Csak sajnos ez nem megy neten keresztül...
26/44 anonim válasza:
Ezért tart ott a mai társadalom ahol... többet nem fűzök hozzá :D
27/44 anonim válasza:
Legalja. Buta kisfiú. Neked még legóznod kéne, nem nőzni.
Remélem az élet megszívat téged ezért, és a csaj hamarabb észreveszi, hogy nagyobb patkány vagy, mint a tegnap a kutyám által elfogott méretes példány, mielőtt késő lenne.
Pfejj :)
28/44 anonim válasza:
Szerintem kamu, ekkora féreg nem létezik, vagy legalábbis nem kürtöli szét... ha mégsem, akkor lány túl naiv, de remélem nem hagyja hogy megd*gják.
29/44 anonim válasza:
Egyébként az a nagy helyzet, hogy nem a "barátnőd" a ciki, hanem TE....
Csak sajnos túl kicsi az agyad, és az értelmi szinted, és ezt nem tudok felfogni.
30/44 anonim válasza:
Már hogyne létezne ekkora féreg? Nagyon is sok létezik, ha kamu, ha nem ez a "kérdés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!