Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel, miután megfektettem?

Figyelt kérdés
Ő nem tud róla, de én nem tervezek vele a továbbiakban, csak szeretném megmártani benne a gyíkomat. Nem akarom megbántani, valami jó ötletet tudtok adni mivel rázzam le?
2011. aug. 7. 15:04
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
21 f, és nem vagyok nagyképű, de szerintem túl régimódi a csaj, nem akarom tovább égetni magam vele.
2011. aug. 7. 16:06
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem akarod égetni magad vele,akkor miért akarod megdugni?Hogy (rosszabb esetben) ezzel tönkre tedd az életét?Hülye barom vagy.Hagyd ott és keress egy ribancot.Hagyd ennek a lánynak,hogy megtalálja azt,aki méltó hozzá.Nem te vagy az!
2011. aug. 7. 16:10
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már agyon verve kis gciputtony? Azért nem jut nekünk normális nő, mert az ilyen apjuk fszát szopó szralakok tönkreteszik őket. Nah de várj csak... :):)
2011. aug. 7. 16:12
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas, gerinctelen alak vagy! Minek kellett vele összejönnöd akkor? Szakíts vele és szedj fel valami partykrvát, akitől remélhetőleg elkapsz egy szép kis nemibetegséget. Az olyanoknak, mint te, ez való!
2011. aug. 7. 16:12
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

16:12!

Na ezt felpontoztam!Szívemből szóltál!Már ketten vagyunk akik megvernénk a kérdezőt ezért a hozzáállásáért.Csak sajnos ez nem megy neten keresztül...

2011. aug. 7. 16:14
 26/44 anonim válasza:
100%
Ezért tart ott a mai társadalom ahol... többet nem fűzök hozzá :D
2011. aug. 7. 16:16
 27/44 anonim ***** válasza:
98%

Legalja. Buta kisfiú. Neked még legóznod kéne, nem nőzni.

Remélem az élet megszívat téged ezért, és a csaj hamarabb észreveszi, hogy nagyobb patkány vagy, mint a tegnap a kutyám által elfogott méretes példány, mielőtt késő lenne.

Pfejj :)

2011. aug. 7. 16:43
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kamu, ekkora féreg nem létezik, vagy legalábbis nem kürtöli szét... ha mégsem, akkor lány túl naiv, de remélem nem hagyja hogy megd*gják.
2011. aug. 7. 16:43
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az a nagy helyzet, hogy nem a "barátnőd" a ciki, hanem TE....

Csak sajnos túl kicsi az agyad, és az értelmi szinted, és ezt nem tudok felfogni.

2011. aug. 7. 16:44
 30/44 anonim ***** válasza:
97%
Már hogyne létezne ekkora féreg? Nagyon is sok létezik, ha kamu, ha nem ez a "kérdés".
2011. aug. 7. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!