Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátnőmmel, miután megfektettem?

Figyelt kérdés
Ő nem tud róla, de én nem tervezek vele a továbbiakban, csak szeretném megmártani benne a gyíkomat. Nem akarom megbántani, valami jó ötletet tudtok adni mivel rázzam le?
2011. aug. 7. 15:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy féreg vagy! Járni vele ciki, de szexelni vele nem? Legyen már benned annyi tartás, hogy nem d.god meg, főleg nem akkor, ha ez lenne neki az első.
2011. aug. 7. 17:11
 32/44 A kérdező kommentje:
Még nem volt barátja rajtam kívül, ez lesz neki az első. De már párhónapja járunk és még csak most sikerült megfűznöm a szexre. Ha tudom hogy eddig dilemmázik akkor össze sem jövök vele.
2011. aug. 7. 17:18
 33/44 anonim ***** válasza:
Hazudsz.
2011. aug. 7. 17:20
 34/44 A kérdező kommentje:
Most akkor adtok normális ötleteket vagy magam oldjam meg?! nem érdekelnek a nyavalygásaitok, lehetnétek megértőbbek velem szemben
2011. aug. 7. 17:25
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Aha, adok ötletet. :D

Benzin + gyufa, mehetsz játszani :D

2011. aug. 7. 17:29
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Ahaam értem. Kamu.

Na cső :D

2011. aug. 7. 17:46
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Te egy f@sz vagy, ezen nincs mit szépíteni. :)

Remélem soha, de soha nem leszel ebben a k*rva életben többé nővel. :-)

2011. aug. 7. 17:54
 38/44 emoczn válasza:
Ha meg nem tetted meg akkor ne is!Hagyd a lanyt
2011. aug. 7. 19:15
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

A k.rva anyád, hülye kis beképzelt takony.

Aki ismer tudja, hogy én aztán nem vagyok a hosszútávú kapcsolatok híve, de ez még szerintem is egy gerinctelen, mocsok húzás. Nemtől függetlenül a legnagyobb g.ci húzás, hogy kihasználjuk a másikat és játszunk az érzéseivel. Remélem nagyon hamar összeszedsz egy f.sza kis nemi betegséget, amitől lerohad a 8 centis p.csöd.

Ritkán k.r fel kérdés ennyire.

2011. aug. 7. 19:51
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalom emberek. Akinek ekkora a pofája a neten keresztül, az még az életben nem beszélt egy nővel sem az anyján kívül. Szánalmas, hogy valaki így éli ki magát.
2011. aug. 7. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!