Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel, miután megfektettem?
Figyelt kérdés
Ő nem tud róla, de én nem tervezek vele a továbbiakban, csak szeretném megmártani benne a gyíkomat. Nem akarom megbántani, valami jó ötletet tudtok adni mivel rázzam le?2011. aug. 7. 15:04
31/44 anonim válasza:
Mekkora egy féreg vagy! Járni vele ciki, de szexelni vele nem? Legyen már benned annyi tartás, hogy nem d.god meg, főleg nem akkor, ha ez lenne neki az első.
32/44 A kérdező kommentje:
Még nem volt barátja rajtam kívül, ez lesz neki az első. De már párhónapja járunk és még csak most sikerült megfűznöm a szexre. Ha tudom hogy eddig dilemmázik akkor össze sem jövök vele.
2011. aug. 7. 17:18
34/44 A kérdező kommentje:
Most akkor adtok normális ötleteket vagy magam oldjam meg?! nem érdekelnek a nyavalygásaitok, lehetnétek megértőbbek velem szemben
2011. aug. 7. 17:25
35/44 anonim válasza:
Aha, adok ötletet. :D
Benzin + gyufa, mehetsz játszani :D
37/44 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Te egy f@sz vagy, ezen nincs mit szépíteni. :)
Remélem soha, de soha nem leszel ebben a k*rva életben többé nővel. :-)
38/44 emoczn válasza:
Ha meg nem tetted meg akkor ne is!Hagyd a lanyt
39/44 anonim válasza:
A k.rva anyád, hülye kis beképzelt takony.
Aki ismer tudja, hogy én aztán nem vagyok a hosszútávú kapcsolatok híve, de ez még szerintem is egy gerinctelen, mocsok húzás. Nemtől függetlenül a legnagyobb g.ci húzás, hogy kihasználjuk a másikat és játszunk az érzéseivel. Remélem nagyon hamar összeszedsz egy f.sza kis nemi betegséget, amitől lerohad a 8 centis p.csöd.
Ritkán k.r fel kérdés ennyire.
40/44 anonim válasza:
Nyugalom emberek. Akinek ekkora a pofája a neten keresztül, az még az életben nem beszélt egy nővel sem az anyján kívül. Szánalmas, hogy valaki így éli ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!