Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok már csak a szex miatt érnek valamit. Egyetértesz?
Rájöttem, hogy hiába keresem érzelgősen a társaságukat, lepattintanak. Más gondolkodásúak, éretlenek. A problémáimat sokkal jobban fiú barátaimmal, ők sokkal érettebben gondolkodnak, és értelmesebbek is.
Rájöttem, nekem párakapcsolat nem kell, túl sokat koppantam. Csak szexelni szeretek lányokkal, másra nem jók. Ti mit gondoltok?
tudjátok mit, sok wowozós hímsoviniszta férfiállat?:D
igen, csak szex miatt érnek valamit. dugjátok meg a sok hajléktalan, ápolt nőt az utcán, aztán kockuljatok hajnalig.
ilyen felfogással csodálkoztok hogy nem kelletek senkinek?:)
majd 60 évesen nem így fogod gondolni, de akkor már senkit nem fogsz érdekelni:)
ostoba idióták.:D
16:45
Kicsit azért sajnállak is, be kell valljam...
Na de nem gáz, szerencsére a környezetemben élő pasik nem ilyen kis szűklátókörűek, és végül is ha belegondolok, ez a lényeg. :)
Húúúú micsoda IQ fighterek vannak itt, tiszta vicces! :D
Kérdező, nem sok butább emberrel találkoztam, mint te, de hát nem is baj...ha mégis összefutnánk, nekem te csak arra kellenél, h kifizesd a söröm... :D
csípem a hímneműek hozzáállását. legszívesebben mindegyiknek lekevernék egy igen nagy pofont.
először is, miért mindig ,,agyiszint=0"-típusú lányokkal kezdtek ki? ezek a legegoistábbak és a legszemetebbek, még jó, hogy lepattintanak és bunkóskodnak.
másodszor, ha párszor felsültél az ilyen csajoknál, akkor miért pitizel továbbra is nekik?! mért nem próbálkozol a normális lányoknál, akik tényleg érnek is valamit?
annyira nem bírom megérteni a gondolkodásodat, kérdező!!
Nem a qrwákbòl kell kiindulni feltétlenül.
Amúgy meg a férfiak azok, akiknek az érzelmi szintjük olyan alacsony. Mondtam is többeknek, ha szexet akarnak, menjenek örömlányhoz, vagy ahová akarnak. Állandóan csak az van a fejükben, hogy na ma hova dugom be. A 90%-uk másra nem is jó, mert egy érzelmi nulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!