Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok már csak a szex miatt érnek valamit. Egyetértesz?
Rájöttem, hogy hiába keresem érzelgősen a társaságukat, lepattintanak. Más gondolkodásúak, éretlenek. A problémáimat sokkal jobban fiú barátaimmal, ők sokkal érettebben gondolkodnak, és értelmesebbek is.
Rájöttem, nekem párakapcsolat nem kell, túl sokat koppantam. Csak szexelni szeretek lányokkal, másra nem jók. Ti mit gondoltok?
Látom, hogy gyökérségben sincs:'))
Azért, mert egy nyomi vagy és nem hajlandó veled komoly kapcsolatot kezdeni minden harmadik plázamaca, ne haragudj de ezért nem nők milliói a hibásak....
Gondolkozz egy kicsit:)
Igazából vannak lányok, akik ugyanúgy gondolkodnak mint te, hogy egy olyan pasi mint te, csak szexre kellenél (vagy még arra se).
De ha csak szexpartner akarsz lenni, akkor legalább az ágyban jó partner legyél, akkor máskor is hívnak, hogy gyere egyet d*gni:)
ha nem vagy jó az ágyban, kipletykálnak és az összes csaj tudni fogja. Tudod milyen pletykásak.
Amúgy igen a nők szexre jók (ha akarnak egyáltalán veled szexelni), de sok pasi még szexre sem jó.
akkor tedd azt ha ennyi értelem szorult beléd:D
agyam eldobom....nyilván viccből él sok nő párkapcsolatban és sokaknak szintén csak poénból van férje...
fel se merül benned, hogy te csinálsz rosszul valamit, inkább az a több százezer nő, na azok a hibásak. Én nem mondom, hogy nincs olyan nő a világon mint amilyet most leírtál ide, de azért kikérem magamnak a normális nők nevében, 3 éve élek boldog párkapcsolatban, és jelenleg már menyasszony is vagyok. Pedig a párom ugyanígy közeledett mint te is tetted, mégis ő lett az igazi.
ha 1-2t közelebbről is megismernél, lehet hogy megváltozna a véleményed.
normális nőnek tartom magam, a barátom is annak tart.
tény hogy sok a felszínes ember, de nem szabad általánosítani:)
A problémáimat sokkal jobban fiú barátaimmal
Nem tudom. szerintem meleg vagy! :)
Nem értek egyet.
Jók még főzni,mosni,takarítani,meg a kutyámat is leviszi.
A problémáimat meg minél előbb megoldom.
A nők nem kíváncsiak a rinyálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!