Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok már csak a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok már csak a szex miatt érnek valamit. Egyetértesz?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy hiába keresem érzelgősen a társaságukat, lepattintanak. Más gondolkodásúak, éretlenek. A problémáimat sokkal jobban fiú barátaimmal, ők sokkal érettebben gondolkodnak, és értelmesebbek is.

Rájöttem, nekem párakapcsolat nem kell, túl sokat koppantam. Csak szexelni szeretek lányokkal, másra nem jók. Ti mit gondoltok?

2011. aug. 6. 20:03
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
Egyetértek.
2011. aug. 6. 23:55
 32/60 anonim válasza:
talán egy picit igazad lehet...vannak lányok akik erkölcsileg nagy nullák és meggondolatlanul viselkednek meg azt hiszik tizenévesen hogy felnőttek és bármit megtehetnek..igen sajnos van ilyen. DE! normális lányokat nem a diszkóban fogsz találni, márpedig vannak még rendes lányok is, akik komoly kapcsolatra vágynak egy normális fiúval.
2011. aug. 8. 11:14
 33/60 anonim ***** válasza:

tény, az átlag nőnek férfi kell, nem egy olyan fickó, aki sírva fakad ha lehullik egy levél:) de nem kell aggódni, mert vannak olyan nők, akiknek ez kifejezetten vonzó.

egyébként megértem a keserűségedet, csalódottságodat, van hogy az ember ilyen időszakban van.

de nem kéne elgondolkoznod azon, hogy nagyon külsőséges vagy? hogy miért mindig a rossz típusú nőket találod meg? nem lehet, hogy rossz helyen ismerkedsz?

ne mindig a másik legyen a hibás, ha te pórul jársz... és pontosan, ha ilyen virtussal ismerkedsz, akkor tényleg az olyan lányzókat fogod bevonzani, akik valóban csak a szexre jók, mert eszük nincs sok, csak a pénz kell nekik, és hogy kocsival furikázd őket... de legalább dekoratívak! sok sikert:)

2011. aug. 8. 11:22
 34/60 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem meg te nem vagy jó semmire, ezért dobbantanak mellőled a normális lányok. Ha ennyire nem tartod semmire a nőket, ne várd, hogy ők oda legyenek érted.

Legyél b.uzi, ha csak a férfiakat tartod valamire. Elvégre szexelni velük is tudsz.

2011. aug. 8. 11:30
 35/60 anonim ***** válasza:
Nos szerinted hány lány akar egy életképtelen melankolikus lúzerrel komoly kapcsolatot ? Persze mindig a másik a hülye mi ? :)
2011. aug. 8. 11:43
 36/60 anonim ***** válasza:
Ne általánosítsál légyszives. Csak rossz helyen keresgélsz...Sok minden másra jók a lányok,nem csak a szexre. pfujj de undorító megjegyzésed volt ez -.-"
2011. aug. 8. 12:01
 37/60 anonim ***** válasza:
én evvel nem értek egyet. attól még, hogy neked rossz tapasztalataid voltak, igenis vannak normális és kedves lányok... talán nem kéne általánosítani.
2011. aug. 8. 12:15
 38/60 anonim ***** válasza:

Van egy régi mondás. Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hibás.

Gondolom most szomorú vagy, a sok csalódástól, de nem kéne általánosítani.

Amúgy meg azért letesztelném a pasikat, hogy 10-ből hány tud megszerelni mondjuk egy elromlott tévét, hegeszteni, vagy kicserélni a biztosítékot. :D

2011. aug. 8. 12:17
 39/60 anonim ***** válasza:

Hmmm érdekes hozzászólások :)

Elárulom kedves kérdező, hogy van más srác is rajtad kívül, aki úgy érzi, hogy kevés egy nőnek, pl. én magam.

Pont szombaton voltam egy buliban, egy ismerősöm bemutatott két full extrás barátnőjének, majd táncoltunk arra a Jolanda shake Americano-s számra, és közben azon agyaltam, hogy átöleljem e az egyiket, de inkább vártam egy kicsit. Nem kellett sokat, mert ugyanaz a csaj már smárolt valakivel. Kevés voltam. És? Örülök neki, hogy nem csináltam semmit, mert nagyon jól tudom, hogy akad még ezen a csajon kívül jó néhány, aki meg kevés hozzám. De! mégis odajönnek, és megisznak velem valamit, közben beszélgetünk erről-arról, mert nem nézem le őket. Speciel tudok olyan ismerősömről, aki 20 éves, (én 22) és most rakta le nehezen az érettségit, én meg 6 napi tanulással egy andragógia szakos államvizsgát 5-ösre. Ez van. Április végén randiztam egy 17 éves lánnyal, jól sikerült a randi, beszélgettem utána itthon anyáékkal, és azt mondta anya hogy az ilyen fiatal lányok felnéznek az egyetemista fiúkra. Beeezony... nem kérkedni akarok, csak elárulok, hogy amikor gimis voltam, a velem egyidős, lány osztálytársaim szartak a fejünkre és az érettebb korosztályban lévő 12.-es fiúkkal kavartak. Most én vagyok ebben a korosztályban, sőt, 3 évvel felette, és úgy veszem észre, nem nehéz egy-egy 17 éves fejét elcsavarni. Ezt 2 módon is megtehetem: nagyképűen, meglobogtatva a diplomám és a jogsim, mesélve a főiskolai nagy bulikról, meg megtehetem kedvesen is, szerényen. Nekem is mondták, hogy nem jó csajoknál próbálkoztam, meg hogy "akkor jön a szerelem amikor nem számítok rá", de mindenesetre most van barátnőm, és mellette tökéletesen ráeszméltem, hogy nincsenek elveszett, semmire való emberek, mert hogy is mondjam, tudj sok trükköt bevetni! Van olyan csaj aki imád nevetni, akkor neki ne az unalmas életedről, hanem a cikis randikról mesélj, aki meg szereti a romantikát, azt meg puszild meg, öleld át, ha meg a csaj valami kocka, akkor beszélgessetek a WoW-ról, meg ilyenek. Nem kellenek napok ahhoz, hogy leszűrd, van e esélyed valakinél. Dolgoztam Telequestben is operátorként nyári munkásnak, és volt ott egy kiscsaj tájszólással Pátroháról, és odáig volt értem, egyszerűen a zsánere voltam, pedig nem csináltam semmit. Add önmagad és kész. Ha szerepelsz, akkor elfogynak az ötleteid, és felsülsz. Utána azért fognak utálni, mert hazudoztál.

Valaki itt írta, hogy a leszarozós leribancozós fiúkat keresik a csajok. Tévedés. Ha valaki NEM természetéből fakadóan bunkó paraszt, akkor megint csak szerepel, teszi a nagy menőt. Hát hajrá. Az ilyenekre mennek az egyéjszakás csajok, majd kivannak akadva, hogy kihasználták őket.

2011. aug. 8. 12:20
 40/60 anonim ***** válasza:
Nem. Jaj, te szegény szegény butus.
2011. aug. 8. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!