Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok már csak a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok már csak a szex miatt érnek valamit. Egyetértesz?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy hiába keresem érzelgősen a társaságukat, lepattintanak. Más gondolkodásúak, éretlenek. A problémáimat sokkal jobban fiú barátaimmal, ők sokkal érettebben gondolkodnak, és értelmesebbek is.

Rájöttem, nekem párakapcsolat nem kell, túl sokat koppantam. Csak szexelni szeretek lányokkal, másra nem jók. Ti mit gondoltok?

2011. aug. 6. 20:03
1 2 3 4 5 6
 21/60 heloka ***** válasza:
makacs vagy és önfejű:)
2011. aug. 6. 20:39
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha nem tudsz úszni, akkor a víz a hülye. :D

Érdekes, férfiak milliárdjainak sikerült olyan nőt találni, aki nem csak annyit ér, mint egy guminő.

Biztos ők csinálnak valamit rosszul.

2011. aug. 6. 20:46
 23/60 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen kérdéseknél/válaszoknál, hogy aki így vélekedik, annak nem volt ÉDESANYJA? Mert akkor már látott is legalább egy ellenpéldát.

Bár lehet, hogy ugye apuka is csak a szex miatt...

Pedro

2011. aug. 6. 21:07
 24/60 B.angel ***** válasza:
40%
Elég szánalmas vagy! De hát... aki hülye az az is marad. Remélem sose lesz NORMÁLIS barátnőd! :)
2011. aug. 6. 21:12
 25/60 anonim ***** válasza:
57%

Érdekes, hogy a jó választ mindig lepontozzák.

Kérdező: ha a lányok csak a szexre jók akkor a pasik meg semmire sem, ugye?

2011. aug. 6. 21:16
 26/60 A kérdező kommentje:
Semmire? Szerinted ki tartja karban az autódat a segged alatt, meg ki végzi el a javítanivalókat a házban(vagy hasonlók)? Azért a semmire, az elég túlzás!
2011. aug. 6. 21:39
 27/60 A kérdező kommentje:
Természetesen elismerem, hogy én is hibázok talán a történetben, csak tudnám, hogy vajon mit...
2011. aug. 6. 21:42
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
ja szerinted ki szült meg téged és ki törölte ki a szaros seggedet amikor még nem voltál ekkora világtudó?
2011. aug. 6. 21:42
 29/60 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem legfőképpen az a baj velem, hogy nincs 50-es karom, meg túl melankólikus beállítottságú vagyok. Értem én, akkor inkább takarodjak el, nem? Nekem már csajozni se szabad, mit is képzelek pfff
2011. aug. 6. 21:45
 30/60 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nagy tévúton vagy.

Amúgy ha megnézel nagyon sok nő él egyedül egy háztartásban gyerekekkel, férfi nélkül és elvan mint a befőtt...

Nem tudom miért jön minden férfi ezzel az autóval, házzal, pénzzel stb... mintha az középkorban élnénk. Egy nő is keres, egy nő is szerezhet jogosítványt. Az mondjuk igaz, hogy a nők nem annyira autómániásak. De hát ők járnak rosszul, mert buszozhatnak:P

Ha szerinted egy nő csak szexre jó, akkor keress olyan partnert és kész.

Ha párkapcsolatot akarsz, akkor változtasd meg a felfogásodat a nőkről, mert így csak az 'egyéjszakás autós-pénzes pasit' imádó puncikat fogod bevonzani.

2011. aug. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!