Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok már csak a szex miatt érnek valamit. Egyetértesz?
Rájöttem, hogy hiába keresem érzelgősen a társaságukat, lepattintanak. Más gondolkodásúak, éretlenek. A problémáimat sokkal jobban fiú barátaimmal, ők sokkal érettebben gondolkodnak, és értelmesebbek is.
Rájöttem, nekem párakapcsolat nem kell, túl sokat koppantam. Csak szexelni szeretek lányokkal, másra nem jók. Ti mit gondoltok?
80% igen.Az előttem szóló aki a hosszú monológot írta jó volt elolvasni.A bajom csak annyi vele,hogy csak azért,hogy megigyon veled valamit nem kell tisztelni senkit.A bulikban idegenekkel smároló lányokból sokkal sokkal több van mint abból a bizonyos rendes csajból.
Ami azt illeti minden fiatal lány k....!Ha tetszik,ha nem ez így van.Egy idő után majd elkezdenek ráeszmélni,hogy talán nem úgy kéne/kellett volna.Van olyan lány akinek sikerül ráeszmélni van akinél késő.
Akinek sikerül az soha nem lesz büszke a múltjára,de lesz egy jól működő párkapcsolata.Akinek nem sikerül?Nos abból lesznek a 30 éves korukra kiégett magányos nők akiknek talán az ostobaságukból adódóan egy-két gyerek is becsúszott a kalandokból és már nem kell senkinek.A külsőség világát éljük azonban elfelejtik,hogy a szépség múlandó.
A lányok és az erkölcs:
A legtöbb lánynál nincs megszilárdult erkölcsi alap. A maximum az az, hogy azt szajkózzák, amit az anyukájuktól hallottak, hogy legyél rendes lány, de mivel egy pillanatig nem gondolkoznak el mélyebben, így nem is teszik magukévá ezt az alapot, és nem is gondolják tovább, hogy ennek mi az értelme (amúgy a legtöbb dologgal így vannak, nemcsak az erkölccsel). Aztán ha jön egy faszi, és nincs mellettük a barátnő vagy egyéb másvalaki, aki segítene gondolkodni, ezért csak idő kérdése, hogy mit hitetsz el velük, mit rágsz a szájukba.Szépen lassan mindent be lehet nekik adni, teljesen le lehet rombolni minden kis akadályt, mert igazából nincs kialakult személyiségük, oylanok, mint a gyerekek.Rohadtul manipulálhatóak, csak arra figyelnek, ami éppen elhangzik, továbbszőni valamit nem képesek. na és a legszebb az, amikor ezek után azt mondják, hogy hát persze én akartam, az én döntésem volt.Persze csak ezeknek igazi énjük sincs, mert valójában később már valaminek a szöges ellentétéért képesek magukból kikelve érvelni, mint amit két órával korábban egy másik pali mondott nekik.Egy csomó lány pl épp az aktuális pasijának a pártpreferenciája szerint szavaz... szóval ezeknek vagy több személyiségük van, vagy egy sincs, vagy egy van, de nem az első, amit látsz...
vegyél magadnak akkor gumibabát bmeg.
nem érdekel hogy jutottál erre az elméletre. képzelem mit kapnék (jogosan) ha kiírnám: a férfiak csak szexre jók, nem?
k*rva, f*szmániás r*banc, stb. stb.
lehet benned van a hiba kiscsillag, ne a hivatásosok között keresgélj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!