Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várom el, hogy ezeket lecserélje?
kicsit gondolkozz már el azon, hogy mit is kérsz a párodtól.
Nagyon nem helyes dolog, az ágy és a kocsi nem egy plüss kutya. Mert ha pl. kapott volna egy plüss kutyát a másik nőtől akkor még meg meg értem, hogy nem akarod látni, de ilyen nagy értéket ne akarj már vele kidobatni.
szóval te igazából annak örültél volna, és azt vennéd normális válasznak, ha mi azt írnánk, hogy igen, jogos a kérésed...dehát ezt nem tudjuk írni, mert hülyeség...
és az előtted volt barátnője után is lecseréltétek az ágyat meg a kocsit?
*Titeket nem zavar, ha mással szexelt az ágyatokban a párotok?
Először is nem az ágyadban csinálta, hanem a sajátjában. Nagy különbség. Innentől választhatsz, hogy TE akarsz-e az ő ágyába kerülni. Ha nem, mert nem bírod elvilselni, hogy volt valaki mással, ahhoz jogod van. Ha igen, akkor meg viselkedj civilizáltan.
Bizonyos életkor után azonban meglehetősen ritka a szűz pasi, tehát bárkit választasz, feltételezhetően volt mással. Esetleg többel is, mint amennyiről tudsz. Nem lehet minden nő után kiszórni a fél berendezést meg az autót. Ezek tárgyak. Semmivel sem többek, mint egy pohár vagy a konyhaasztal. (Tényleg, biztos ült a széken is!)
Nincs jelentősségük.
Az embernek (a férfinak és a nőnek), valamint a köztük lévő szeretetnek és bizalomnak van jelentőssége, az az egy, ami számít. Ha te a tárgyakkal foglalkozol, az azért van, mert NINCS MEG a szeretet és a bizalom. A kapcsolatod nem az lecseréletlen ágy miatt nem fog működni, hanem azért, mert nem a pároddal vagy elfoglalva, hanem a tárgyakkal.
Igen, persze jogos, én sem feküdnék abba az ágyba, amiben mással volt, és nem ülnék abba az autóba, amiben az egyik exe ült.
Erre vártál? Neked csak az a válasz fontos, amelyikben veled értenek egyet? Ne is értem, hogy olyat miért nem kaptál.
Ja, de, azért mert a kérdés egy nagy BAROMSÁG!
figyelj nekem is néha eszembe jutott h a párom az ő házában az ő ágyában előttem mással is szexelt, hát fogtam magam és mikor ideköltöztem hoztam magammal az ágyamat, ami sokkal nagyobb és kényelmesebb is.
Jah és mivel az ágy új volt így abban ő rajta kívül még mással nem voltam, hát ilyen egyszerű.
Vegyél egy ágyat és vidd el, akkor majd a lelked is megnyugszik.
A fenét kell ilyenen problémázni, tőle ne várd el hogy majd magától lecseréli , mert te dilaj vagy.
Nem zavarna, hogy nem szűzen kaptam meg a páromat.
Az sem zavarna, ha olyan ágyban kellene aludnom, amit nem én csináltattam, olyan kocsit vezetnem, amit nem a futószalagról kaptam el.
Tehát egy tapasztalt kedves sem zavarna egy használt ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!