Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan várom el, hogy ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várom el, hogy ezeket lecserélje?

Figyelt kérdés
A párommal volt egy hosszabb szünetünk (szakítás). Aztán összejöttünk most, és együtt akarunk maradni. De én nem akarok abban az ágyban aludni, és abban a kocsiban utazni, ahol... Kértem, ezeket cserélje le. Nem érti. Szerintetek jogos a kérésem? Szeretném, ha tiszta lappal indulnánk.
2011. aug. 4. 08:40
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Bocs, kihagytam, hogy volt közben kapcsolata.
2011. aug. 4. 09:33
 22/40 A kérdező kommentje:
Titeket nem zavar, ha mással szexelt az ágyatokban a párotok? 5 éves kapcsolatba ékelődött ez a pár hónapos szünet. Egyébként a normális válaszokat is megértem.
2011. aug. 4. 09:35
 23/40 anonim ***** válasza:
71%
Írtam, hogy meg tudlak érteni. Az ágy egy olyan dolog, amin azért túl kell lépni, de a kocsi? És mindennek anyagi vonzata is van.
2011. aug. 4. 09:38
 24/40 anonim ***** válasza:
50%
Én nem sajnálom tőle azt a fél órát... :)
2011. aug. 4. 09:38
 25/40 anonim válasza:
100%
Drága, ha ez után a kérés után nem hagyott el a pasi akkor az azt jelenti h szeret téged, de azért ne feszítsük már túl a dolgokat ennyi erővel kérhetnéd h adja el a házát és költözzön más hová.
2011. aug. 4. 09:41
 26/40 twinky ***** válasza:
100%
Szerintem bontsd fel a jardat is, ahol kezen fogva setaltak.
2011. aug. 4. 09:52
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudnád mondani, hogy miért fáj ez neked ennyire? Most már veled van, elvileg szeretitek egymást (ő téged biztosan), akkor mi a gond a továbbiakkal? Ami történt, megtörtént, lépj túl ezeken a fóbiákon, mert később talán pont ezek miatt fog kiábrándulni belőled, teljesen jogosan.

De, zavarna, ha mással kamatyolna, megbeszélt szünet nélkül... vagyis az zavarna, ha megcsalna. De ti elvileg szakítottatok pár hónapra, ezért nem értem, mi a gond. (Ha azalatt te is találtál volna magadnak valakit, lehet, hogy nem nyűgösködnél ilyeneken.) Lépj túl ezen, örülj annak, hogy van kit szeretned és van, aki szeret.

2011. aug. 4. 09:52
 28/40 anonim ***** válasza:
76%

Az ágya a házában van, akkor azt is adja el?

A lánnyal gondolom randizni is voltak, akkor beszélje rá az étterem/kávézó/mozi, stb. tulaját, hogy adja el? Vagy oda többet nem fogtok menni?

És a várossal mi van? Ki tudja, hol mászkált a lány, még a végén odalépnél,ahová már ő is!

De most őszintén, ha ezt várod el a "szerelmedtől", mit csinálnál, ha találkoznál a lánnyal? És mit mondott a barátod a kérésre?

2011. aug. 4. 09:53
 29/40 anonim ***** válasza:
67%
Hát te egy büdös k*rva vagy! Vegyél neki új kocsit meg ágyat, ha annyira zavar, biztos van rá pénzed..
2011. aug. 4. 10:04
 30/40 A kérdező kommentje:
Ha ezért a kérdésért büdös k*rva vagyok (bár nem értem, miért, ez a hely arra való, hogy kérdéseket tegyünk fel), akkor akinek lelki bajai vannak, az sérült, őrült, elmebeteg, pszichopata? Aki ilyen válaszokat ad, az meg unatkozó mocskos szájú.
2011. aug. 4. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!