Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan várom el, hogy ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várom el, hogy ezeket lecserélje?

Figyelt kérdés
A párommal volt egy hosszabb szünetünk (szakítás). Aztán összejöttünk most, és együtt akarunk maradni. De én nem akarok abban az ágyban aludni, és abban a kocsiban utazni, ahol... Kértem, ezeket cserélje le. Nem érti. Szerintetek jogos a kérésem? Szeretném, ha tiszta lappal indulnánk.
2011. aug. 4. 08:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy normális. Ember, ezek tárgyak!!
2011. aug. 4. 08:44
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsatok! A pasi jobban jár.
2011. aug. 4. 08:46
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

"ahol..." Ahol MI? Nem értem, mi a gondod.

Kocsit lecserélni? Ne szórakozz már!

4/40 anonim ***** válasza:
100%

akkor cseréld le a farkát is mert tudod az is járt másban.

Te nem vagy teljesen normális.

Ennyi erővel már ne is szexeljetek, mert gondolom mind ketten voltatok mással is.

5/40 anonim ***** válasza:
100%

kocsit cserélni ezért??? beteges....

az ágy még hagyján...bár szerintem az is túlzás, azért csak tettél rá új lepedőt meg huzatot...

ne cseszegesd ilyennel a pasidat, mert megint szakítás lesz a vége...

2011. aug. 4. 08:47
 6/40 anonim ***** válasza:
91%
WC csészét ne verje szét, a tányérokat ne dobja ki?
2011. aug. 4. 08:47
 7/40 anonim ***** válasza:
61%
Az ágyat akár meg is tudom érteni, de a kocsit egyáltalán nem. Tudod te mennyibe kerül mindez? Akár csak egy ágycsere is? De ha nem megy a dolog, nem tudsz rajta túllépni, akkor cseréld le te neki.
2011. aug. 4. 08:49
 8/40 anonim ***** válasza:
90%

meg a kezeit is levágnám,elvégre azzal fogdosta azt a másik csodálatos drágát

:-)

2011. aug. 4. 08:51
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt várod el tőle, akkor azt jelenti, hogy NEM TUDTAD TÚLTENNI MAGAD AZON, HOGY VALAKIVEL KUFIRCOLT. Ha így van, akkor kár belekezdeni a dologba, mert előbb-utóbb visszaköszön.
2011. aug. 4. 08:53
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
És nemcsak a kezét használta,gondolom.Ez már az elején: másodjára- sántikálva indul.
2011. aug. 4. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!