Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várom el, hogy ezeket lecserélje?
Figyelt kérdés
A párommal volt egy hosszabb szünetünk (szakítás). Aztán összejöttünk most, és együtt akarunk maradni. De én nem akarok abban az ágyban aludni, és abban a kocsiban utazni, ahol... Kértem, ezeket cserélje le. Nem érti. Szerintetek jogos a kérésem? Szeretném, ha tiszta lappal indulnánk.2011. aug. 4. 08:40
1/40 anonim válasza:
Szerintem nem vagy normális. Ember, ezek tárgyak!!
3/40 anonim válasza:
"ahol..." Ahol MI? Nem értem, mi a gondod.
Kocsit lecserélni? Ne szórakozz már!
4/40 anonim válasza:
akkor cseréld le a farkát is mert tudod az is járt másban.
Te nem vagy teljesen normális.
Ennyi erővel már ne is szexeljetek, mert gondolom mind ketten voltatok mással is.
5/40 anonim válasza:
kocsit cserélni ezért??? beteges....
az ágy még hagyján...bár szerintem az is túlzás, azért csak tettél rá új lepedőt meg huzatot...
ne cseszegesd ilyennel a pasidat, mert megint szakítás lesz a vége...
6/40 anonim válasza:
WC csészét ne verje szét, a tányérokat ne dobja ki?
7/40 anonim válasza:
Az ágyat akár meg is tudom érteni, de a kocsit egyáltalán nem. Tudod te mennyibe kerül mindez? Akár csak egy ágycsere is? De ha nem megy a dolog, nem tudsz rajta túllépni, akkor cseréld le te neki.
8/40 anonim válasza:
meg a kezeit is levágnám,elvégre azzal fogdosta azt a másik csodálatos drágát
:-)
9/40 anonim válasza:
Ha ezt várod el tőle, akkor azt jelenti, hogy NEM TUDTAD TÚLTENNI MAGAD AZON, HOGY VALAKIVEL KUFIRCOLT. Ha így van, akkor kár belekezdeni a dologba, mert előbb-utóbb visszaköszön.
10/40 anonim válasza:
És nemcsak a kezét használta,gondolom.Ez már az elején: másodjára- sántikálva indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!