Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmi intelligencia teljes hiánya esetén a párkapcsolat ki van zárva, hacsak nem szép valaki?
Véleményem szerint azoknak lehet alacsony az érzelmi intelligenciája, akik kiskorukban kevés szeretet kaptak, vagy valamilyen hatalmas tragédia történt a családjában...
Vagy sokat csalódtak az ilyen emberek. Én nem tartom fogyatékosságnak. Annyi a bajom az ilyen emberekkel, hogy legtöbbjük fel se méri, hogy valami nem stimmel velük ilyen téren, illetve, hogy nem akarják, hogy segítsenek nekik...
Annyira pesszimisták...úgy gondolják, hogy ők már nem változhatnak...Pedig de...
Ez hülyeség...
Szerintem csak nem érzik őszintének a segítséget, mert eleve önbizalomhiányos a legtöbb, ergo, nem hiszik el, hogy őket lehet szeretni, illetve, hogy bárki segíteni szeretne...
Fura...én tényleg azt tapasztaltam, amit leírtam...
Én tényleg segíteni akartam, erre azt kaptam, hogy én betegnek tartom őt -,-' Pedig tényleg nem kezeltem úgy...-,-'
No de mindegy, ez van. Téged meg sajnállak, de ne add fel, és ne utasíts vissza senkit, ha esetleg úgy adódik, hogy valaki segíteni akar!
18:43: kérdező válasza:
Én is így vagyok. Neten sok mindenki akar lenni a barátom, de élőben le se szarnak. Szóval sztem ha fejlődni akarsz élőben keress barátokat. :)
Hát, én se a netes segítségre gondoltam...
Neten tartani a kapcsolatot, meg kapcsolatokat teremteni, szerintem nem túl célszerű...meg nem túl hosszútávú..., sose voltam híve...
Ha akartok valamit, mindig élőben teremtsetek lehetőleg kapcsolatot, persze, neten is lehet, de azokra nem szabad építeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!