Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmi intelligencia teljes hiánya esetén a párkapcsolat ki van zárva, hacsak nem szép valaki?
Azé mik nincsenek nem?:D
Érzelmi intelligencia, hmm...Ezt mérni is lehet?
A nőknek mindig is fontos, hogy azt higyjék magukról, hogy okosak, pedig valójában mi tudjuk, hogy nem azok, de mivel mi valóban okosak vagyunk, úgy teszünk mintha róla is azt feltételeznénk, hogy okos...:)
Nah, ezt jól megaszondtam!:)
Ha szép egy lány, és jó a teste, nem kell aggódnia, lesz kan minden ujjára.
-ReapeR-25/F
Hány éves vagy? Az érzelmi inteligencia fejlődhet. Pl.: én nekem két évvel ezelőtt nem vtak érzéseim, ez miatt nem barátkoztam senkivel, nem érdekeltek a lányok... de tavaly vmi megváltozott. Elkezdtem hiányolni a barátokat, kezdtek érdekelni a lányok és nem csak a szex miatt, hanem az érzelmek miatt is. De persze mivel nagyon tanulatlan vagyok az emberi kapcsolatok terén továbbra sincs 1 barátom se, se bnőm, így állandóan magányos vagyok :(
17/F
Attól, hogy valaki szép még nem lesz normális kapcsolata ha nem képes szeretni és nincsenek érzelmei... Az az ember maximum szexkapcsolatokat fog találni, ami viszont egyáltalán nem egyenlö a párkapcsolattal.
ma 12:28: Te aztán jó nagy kretén lehetsz az ilyen gondolkodásmóddal... De nem is megyek bele a dolgokba, mert az aláírásod "-ReaperR-" egyböl elárulta, hogy egész nap a gép elött ülö élettelen srác vagy, aki a netröl szerzi a nagy élettapasztalatát ;)
17/L
Az érzelmi intelligencia fejlődhet, sőt, mérni is lehet! :)
Bizonyos módon, tesztekkel ugyan, de lehet mérni.
Egyébként meg, hiába szép valaki, ha belül üres, érzelmileg fejletlen, akkor cseszheti...
És a szexuális kapcsolat nem egyenlő a párkapcsolattal.
Tehát egy szép, de alacsony EQ-val rendelkező nőnek szexuális kapcsolata lehet akár ezer..., párkapcsolata annál kevesebb...
Persze függ attól is, mennyire fejlett, vagy fejletlen az illető...hiszen ennek fokozatai vannak.
Egyébként nem biztos, hogy érzelmileg fejletlen vagy, kedves kérdező...az is lehet, hogy inkább kommunikációs problémákkal küzdesz, esetleg önbizalomhiányos vagy, ezért teremtesz nehezen kapcsolatokat, vagy ezért tartasz fent nehezen kapcsolatokat.
Hát figy...ha ennyi az igényed, hogy csak dugn* akarsz, akkor arra nem tudok mit mondani...-,-'
Nekem valahogy több az igényem, szerintem semmmivel se jobb...ideig-óráig lehet, hogy jó, de idővel akkora kib@szott ürességet érezhet az ilyen..., mit gondolsz, az jó érzés lehet az olyannak, aki csak szép, hogy mindenkinek csak arra kell, hogy lefektessék, párkapcsolatot meg senki se akar vele?! Szerinted az jó lehet, hogy senki nem akar hozzá közel kerülni lelkileg stb?!
Hát nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem nem az a kihívás, hogy egy pasi meg akarjon dugn*, sokkal inkább az, hogy minden reggel melletted akarjon ébredni...
Nem tudom, hogy nézel ki, de egyébként öltözködéssel, egy frizuával is rengeteget lehet javítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!