Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelmi intelligencia teljes hiánya esetén a párkapcsolat ki van zárva, hacsak nem szép valaki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:14
1/31 anonim válasza:
az érzelmi intelligencia teljes hiánya akkor is kizár egy kapcsolatot ha valaki a világ legszebb nője/pasija.... szerintem
2/31 A kérdező kommentje:
nem, mert akkor legalább lefekszik vele valaki. (vagyis elég sok mindenki)
2011. aug. 3. 21:17
3/31 anonim válasza:
Szerintem egy darabig müködik mert ha még nem is érzel semmit de az illetö nagyon vonzo akkor jo sok ágyasmenet belefér ebbe a kapcsolatba.
4/31 A kérdező kommentje:
van fogalmatok milyenek azok, akiknek az érzelmi intelligenciája rendkivül alacsony, mert nem tanultak meg viselkedni? hát ugy érzik magukat mindennapos helyzetekben, mint egy nem utolsó léha gimis egy durva matekpéldán (vagy egy átlagos matek példán)
2011. aug. 3. 21:22
6/31 anonim válasza:
Pontosan! De van hogy pár rész nem fejlett pl az együttérzés vagy más tulajdomság
7/31 A kérdező kommentje:
hát nekem elég sok érzelmi képességem nem fejlett.sorozatos kudarcok érnek az életben emiatt. nem lehet az, aki lehetnék!
2011. aug. 3. 21:31
9/31 anonim válasza:
A lányoknak nem számít az érzelmi intelligencia, csak a kinézet.
10/31 anonim válasza:
Olvasd el Jodi Picoult - Házirend c. könyvét. Pont erről szól, nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!