Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szakítóok lenne, ha a párotok ha nem adna enni? 22 L
Nála töltöttem a hétvégét, és alig ettem. :S Ez azért volt, mert alig kínált. Én meg nem vagyok az a fajta, aki odamegy, és mondja, hogy adjál már, vagy valami. :S Nem vagyok az a fajta sem, akit kérlelni kell, de viszont az a normális szerintem, ha megkérdezi, hogy nem-e kérek, mikor ő eszik. De ez egyszer történt meg. :S Akkor is úgy, hogy ő evett, és odamondta a kaja felénél, hogy: Kérsz? Én meg mondtam, hogy, nem... :S Mert már annyira kellemetlen volt nekem a helyzet, hogy hogy kehet valaki ennyire bunkó, már bocsánat. :S Ez friss kapcsolta, és nem először fordul elő. :S Tagnap már szédültem is és fájt is a fejem, mondtam is neki, hogy ez a nem evéstől és nem ivástól lehet, de akkor sem mondta, hogy egyek vagy valami... Már gondolkodtam, hogy lemegyek a boltba, vagy valami, de aztán nem tettem meg.
Szerintetek?
Ez mért apróság, mert mi az , " ki kéne nyitni a száját és kérni"????
Persze, ha éhes kérjen...
DE könyörgöm!!!!Hát ha a srác eszik...reggeli, ebéd, vacsora- ne mondja már senki, hogy nem kéne, hogy eszébe jusson az, hogy óóó hát talán a barátnőm is éhes vagy mi???Ez azért elég durva, és nem az a kategória amikor a néma gyereknek anyja se...mert ha szexről vagy ilyesmiről lenne szó az ok, nyissa ki a száját, h neki a mi a jó...de a kaja??? Hát ha már elhívja magához, nem is egy napra, csak megéhezik szerencsétlen lány és a srácnak még csak eszébe se jut amikor ő szépen falatozgat h neki is adni kéne...
Ez szánalom,bunkóság,önzőség,figyelmetlenség...nem is tudom erre mit lehet még mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!