Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az szakítóok lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szakítóok lenne, ha a párotok ha nem adna enni? 22 L

Figyelt kérdés

Nála töltöttem a hétvégét, és alig ettem. :S Ez azért volt, mert alig kínált. Én meg nem vagyok az a fajta, aki odamegy, és mondja, hogy adjál már, vagy valami. :S Nem vagyok az a fajta sem, akit kérlelni kell, de viszont az a normális szerintem, ha megkérdezi, hogy nem-e kérek, mikor ő eszik. De ez egyszer történt meg. :S Akkor is úgy, hogy ő evett, és odamondta a kaja felénél, hogy: Kérsz? Én meg mondtam, hogy, nem... :S Mert már annyira kellemetlen volt nekem a helyzet, hogy hogy kehet valaki ennyire bunkó, már bocsánat. :S Ez friss kapcsolta, és nem először fordul elő. :S Tagnap már szédültem is és fájt is a fejem, mondtam is neki, hogy ez a nem evéstől és nem ivástól lehet, de akkor sem mondta, hogy egyek vagy valami... Már gondolkodtam, hogy lemegyek a boltba, vagy valami, de aztán nem tettem meg.

Szerintetek?

2011. aug. 1. 19:44
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Nem kaptam reggelit, semmit nem kaptam. :D

ma 22:34

Igen, az a baj, hogy ha én egyszer látom, hogy nem szívvel-lélekkel adja (akármiről is legyen szó, nem csak ételről), akkor nem kérem.

Egyébként ő nem szétszórt ember, nagyon megfontolt stb. Szóval... :S Talán én nem vagyok annyira fontos neki. :S

2011. aug. 1. 22:43
 42/53 A kérdező kommentje:

22:37

Nem haragszom, mert így van, ez az igazság. :D

Még nem ismerem a családját személyesen, ott még nem tartunk egyelőre (bár lehet, nem is fogunk...).

2011. aug. 1. 22:47
 43/53 anonim ***** válasza:

"Meg ugye van az a rész, hogy sokan mondják, hogy hát ő nem tudja magától kitalálni, mire gondolsz stb. De nekem meg az a véleményem, hogy az azt jelenti, hogy vagy nem ismer eléggé, vagy nem illetek össze" -> Szerinted ennyi idő alatt megismert már eléggé?

Minden párkapcsolatban vannak olyan dolgok amik a másiknak rosszul esnek, de ha nem mutatod ki sosem fog rájönni, azt hiszi minden rendben. Én a párommal megbeszélem szinte az összes problémát minden téren legyen az ajándék, kaja, szex, idő.. bármi. Nálunk ez kölcsönös. A pasik sokszor nem értenek a célozgatásokból, ezért néha félre kell tenni a büszkeséget és megmondani konkrétan, hogy mi a baj.

Lehet, hogy valóban bunkó, de azért még egy próbát megérne, már csak kíváncsiságból is, hogy mi lesz a válasza.

Ha pedig semmiképpen sem akarod nyíltan szóba hozni a dolgot akkor lemehetsz a boltba kajáért vagy rendelhetsz valamit, és megeheted előtte, de számíts rá, hogy ő majd megkérdezi, hogy "adsz belőle?" vagy csak úgy belenyúl és vesz magának, mert lehet nála ez a természetes, és úgy gondolja te is ezt tennéd ha kérnél kaját.

2011. aug. 1. 23:32
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el az eddigi válaszokat szal ha lenne hasonlo, akk bocs.

Tényleg durva a helyzet, és én sem vagyok olyan fajta aki kér, meg odamegy azt elvesz vmi kaját. de legközelebb hívd át te, és csináld vele ugyanazt szerintem. :)

2011. aug. 2. 00:27
 45/53 anonim ***** válasza:

Elolvastam a 20.28-as kommentedet. Ez szerintem értelmi fogyatékos... Én tuti nem mennék hozzá még egyszer.

20.23

2011. aug. 2. 01:22
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Tisztára,mint az exem. :S

Az is ugyanezeket csinálta.Állandóan éhezetett, evett,miközbe én ott voltam de sose kinált meg,néha egy hétvége után már majdnem összeestem az éhségtől,42kg voltam.

Bezzeg ha ő volt nálunk,mindent kaját felevett.

Az tette be a kiskaput,amikor egyszer tök gusztusos paprikás krumplit akart épp enni és meg összeszedtem magam és kértem én is.Erre szedett mindkettőnknek, elkezdtem enni,erre kiderült,hogy üres krumpli,egy darab kolbász vagy akármi sincs benne.Átnéztem az ő tányérjába,ami persze tökre megvolt rakva kolbászokkal,virslikkel.Annyira rosszul esett.

Akkor döntöttem,hogy elegem van,ettől a sráctól soha semmire nem számithatok,mert csak saját maga érdekli.Nemhiába egy elkényeztetett kölyök volt világ életébe,sose gondolt másra csak magára.

Azóta 3éve más barátom van és egyáltalán nem bántam meg.Ő 3év után is mindent megtesz értem amit tud,pl.most is 2napig nem tudtam enni,mert beteg voltam,erre ma átmentem,lefeküdtem aludni nála,erre 3féle főtt kaját főzött és hozott fel nekem,hátha valamelyiket megkivánom.=)

Ám ezekre mondhatják,hogy nem nagy dolog,meg fel vannak fújva de igenis nagyon megmérgezhetnek egy kapcsolatot és nagyon is ki lehet következtetni ilyen apróságokból,hogy milyen ember a másik.Már nem azért de alap,hogy figyelek a másikra és törödöm a párommal és azzal,hogy jó legyen neki,ráadáásul a srác már nem egy szétszórt kamasz,lehet pár év és apa lesz,majd a gyereknél se veszi észre,ha nem evett napok óta...

Na jó lehet,hogy nem,de szerintem akkor is furcsa és elhiszem hogy elkeseritő.:S

Szerintem próbáld valahogy megértetni vele,hogy gáz amit csinál,vagy ha nem változik hagyd ott.Én ezt tenném.Ennél Neked is csak figyelmesebb barátod lehet.=)

2011. aug. 2. 01:35
 47/53 A kérdező kommentje:

tegnap 23:32

Én nem vesződöm vele, eldöntöttem. Ha ilyen alap dolgokban ennyire önző, mit várhatnék?

Mellesleg megjegyezném, hogy a szexben sem épp odaadó... Ha nagyon szeretném, lehet, megpróbálnám, de mivel már kezdek abszolút kiábrándulni, nem fogom.

2011. aug. 2. 10:13
 48/53 A kérdező kommentje:

ma 00:27

Szerintem nem lesz legközelebb már. :D

Tudom, fura, hogy már csak nevetek rajta, de már tényleg csak azt tudok. :D

2011. aug. 2. 10:15
 49/53 A kérdező kommentje:

ma 01:22

Én is így vagyok vele. :D

Nem akarok lebetegedni. Ha meg ő hív meg magához, hadd ne kelljen már egy zsák kaját magammal vinnem arra az esetre, ha megint éheznem kéne...

2011. aug. 2. 10:16
 50/53 A kérdező kommentje:

ma 01:35

Látom, akkor nem egyedi eset. :S

Ő is elkényeztetett kölyök. De nem értem, mit várnak akkor egy kapcsolattól? Nem az a lényege, hogy megosztjuk amink van? Főleg, ha ilyen dologról van szó, mint az étel.

Borzasztó lehetett a Te eseted is. :S

Remélem én is, hogy ennél már csak jobb lehet. :D

2011. aug. 2. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!