Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az szakítóok lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szakítóok lenne, ha a párotok ha nem adna enni? 22 L

Figyelt kérdés

Nála töltöttem a hétvégét, és alig ettem. :S Ez azért volt, mert alig kínált. Én meg nem vagyok az a fajta, aki odamegy, és mondja, hogy adjál már, vagy valami. :S Nem vagyok az a fajta sem, akit kérlelni kell, de viszont az a normális szerintem, ha megkérdezi, hogy nem-e kérek, mikor ő eszik. De ez egyszer történt meg. :S Akkor is úgy, hogy ő evett, és odamondta a kaja felénél, hogy: Kérsz? Én meg mondtam, hogy, nem... :S Mert már annyira kellemetlen volt nekem a helyzet, hogy hogy kehet valaki ennyire bunkó, már bocsánat. :S Ez friss kapcsolta, és nem először fordul elő. :S Tagnap már szédültem is és fájt is a fejem, mondtam is neki, hogy ez a nem evéstől és nem ivástól lehet, de akkor sem mondta, hogy egyek vagy valami... Már gondolkodtam, hogy lemegyek a boltba, vagy valami, de aztán nem tettem meg.

Szerintetek?

2011. aug. 1. 19:44
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ez egy idióta.

"Ez úgy történt, hogy leült enni, én meg ott ültem vele szemben, magának kipakolta a tányért stb, és már javában evett, én meg nem tudtam már hová nézni, erre meg dumálás közben egy negyed óra múlva megkérdezte, hogy kérek-e. De ez is olyan hetykén odavetett kérdés volt, amolyan udvariasságból, amikor már kb a háromnegyedét megette."

Ez így szó szerint megtörtént????

Eleve az lett volna a normális, hogy 2 tényért vesz elő... Ha az egész hétvégét nála töltöd, látja, hogy ettél-e vagy nem.

2011. aug. 1. 20:23
 22/53 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem azt hitte oda tudsz menni a hűtőhöz és kivenni egy kis felvágottat a szenyába
2011. aug. 1. 20:23
 23/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:23

Így történt. :S

A múltkor meg az volt, hogy kérdezte, hogy eszek-e, és mondta, mik vannak, én meg rábólintottam az egyikre, erre abból csak magának szedett, megette, és miután végzett csinált pattogatott kukoricát, mondván, hogy ez nekem lesz, de annak is megette a felét. :S

2011. aug. 1. 20:28
 24/53 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

De könyörgöm, nem állapodtunk meg ebben, hogy odamehetek stb. Egy szóval sem mondta még, hogy szolgáljam ki magam vagy valami, én meg említettem, nem vagyok olyan...

2011. aug. 1. 20:31
 25/53 anonim ***** válasza:

20:16 vagyok:

Nálam annyi a helyzet,hogy pár hónapja mentem ki egy kapcsolatból,amiben szintén voltak ugye ilyen apróságok(Szerencsére nem a kajával kapcsolatban!).De jó szó az amit írtál,hogy feldolgozni.

Hidd el nálam is voltak olyanok,amiket egyszerűen képtelen voltam feldolgozni,és én is próbáltam felhozni nála a témát,több kevesebb sikerrel.Nem változott semmi,csak maradt a vágyakozás,hogy na majd most tuti ez lesz és jobb lesz minden.Legbelül arra jutottam,hogy miután már megtörténtek a dolgok,nem is akarnám,hogy bebizonyítsa,hogy jobban is lehet.

De ha a te példád nézzük,én azt gondolom,hogy ezt a kajás dolgot helyrehozni nem lehet,mert arra már lett volna idő.Tehát helyrehozni csak úgy lehetne,ha felhívna,hogy :"jaj drágám basszus de bunkó voltam,most esett le,hogy nem kínáltalak meg és azért fájt a fejed,gyere el velem vacsizni valahova."Én csak így tudnám megbocsájtani úgymond,viszont ez meg annyira lehetetlen lenne....

Ha úgy gondolod ezek után már nem érdemes vesződni vele,lehet tényleg vannak más dolgok is amiben elbukik a teljesítménye,szóval a döntés joga rajtad áll,esélyt bárkinek lehet adni úgy gondolom a változásra.Neked kell tudnod,mennyi időt szánsz rá belőle....

2011. aug. 1. 20:31
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kértem volna kaját, akármennyire kopog is a szemem. A vendégtől neveletlenség, ha kér, viszont a vendéglátótól pedig az, ha nem kínál. Csak emiatt a hiba miatt nem biztos, hogy érdemes szakítani, de ha már a kapcsolat elején ennyire figyelmetlen és bunkó, akkor később még rosszabb lesz, nem sok jövőt jósolok... :( Én is voltam hasonló helyzetben.
2011. aug. 1. 20:37
 27/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:31

Én is úgy voltam vele, hogy biztos figyelmetlen volt vagy ilyesmi, de ez már nem először van... Ennyire önző lenne? Mert akkor tényleg nem sok jövője lehet a dolognak.

Kutyából ugye nem lesz szalonna...

Ez olyan dolog, amin nem lehet kényszerrel változtatni, ez alapvető dolognak kellene lennie, hogy azt nézi, hogy mikor, mivel kedveskedhet nekem, nem? Vagy ennyire naiv lennék? :S

Nagyon kiábrándító volt.

2011. aug. 1. 20:38
 28/53 anonim válasza:
60%

isstenem inkább éhezel?:S Akkor hozzál fel ilyet,h uhh megkívántam a pizzát nem rendelünk?

de ne éhez már. kicsit figyelmetlen a barátod de hidd el ha kinyitod a szádacskádat akkor utána jobban oda figyel..de ha hallgatsz akkor éhen maradsz:S

2011. aug. 1. 20:41
 29/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:37

Teljesen igazad van.

2011. aug. 1. 20:49
 30/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:41

Pont ez történt. Rendelt pizzát, de annak először megette a felét, mikor kiment pár percre valahová nem is mondta hová, hanem kiderült, hogy enni ment...

Én sajnos büszkébb vagyok annál, mint hogy kuncsorogjak. Legközelebb (HA lesz legközelebb), le fogok menni boltba és előtte fogom megenni, amit veszek.

2011. aug. 1. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!