Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az szakítóok lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szakítóok lenne, ha a párotok ha nem adna enni? 22 L

Figyelt kérdés

Nála töltöttem a hétvégét, és alig ettem. :S Ez azért volt, mert alig kínált. Én meg nem vagyok az a fajta, aki odamegy, és mondja, hogy adjál már, vagy valami. :S Nem vagyok az a fajta sem, akit kérlelni kell, de viszont az a normális szerintem, ha megkérdezi, hogy nem-e kérek, mikor ő eszik. De ez egyszer történt meg. :S Akkor is úgy, hogy ő evett, és odamondta a kaja felénél, hogy: Kérsz? Én meg mondtam, hogy, nem... :S Mert már annyira kellemetlen volt nekem a helyzet, hogy hogy kehet valaki ennyire bunkó, már bocsánat. :S Ez friss kapcsolta, és nem először fordul elő. :S Tagnap már szédültem is és fájt is a fejem, mondtam is neki, hogy ez a nem evéstől és nem ivástól lehet, de akkor sem mondta, hogy egyek vagy valami... Már gondolkodtam, hogy lemegyek a boltba, vagy valami, de aztán nem tettem meg.

Szerintetek?

2011. aug. 1. 19:44
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a helyesírási hibákért, de kapkodtam. :S
2011. aug. 1. 19:45
 2/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkínált miért nem vettél? :S

Lehet, hogy figyelmetlen volt kicsit, de ha te meg vagy olyan hülye, hogy emiatt éhezz. :S Tudod néma gyereknek anyja sem érti a szavát XD

A kérdésből azt hittem, arról van szó hogy éheztetnek...erre meg....

2011. aug. 1. 19:46
 3/53 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a kapcsolat elején azért kínálhatna.

Persze ha már ismeritek egymást régóta akkor nyugodtan benyúlhatnál a hűtőbe kajáért.

De lehet hogy direkt csinálta hogy fogyj le.

2011. aug. 1. 19:48
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán figyelmetlen. Ha rosszul vagy, esetleg éhes és ő a vendéglátó, nem kínál meg akkor ne legyél nyuszi. Főleg ha még a barátod is. Merj kérni nyugodtan főleg ha lételemű dologról van szó. Viszont ha megkérdezte miért nem fogadtad el...Lehet, hogy bunkó volt de te meg már rosszul voltál. Ne szégyellj alapvető dolgot kérni ha egyszer kell.
2011. aug. 1. 19:49
 5/53 anonim ***** válasza:
én mondtam volna naki, hogy úgy illik, hogy megkínáljon, netán elmenjetek valahova, én elfelejteném a helyedben 20L
2011. aug. 1. 19:49
 6/53 A kérdező kommentje:

Tudom, de ha nem kínál? Menjek oda, és egyek bele? :S Az milyen lenne már. :S

Akkorra már annyira szomorú voltam, hogy már direkt nem kértem, gondoltam, hadd egye, ha ennyire fontos neki...

Ez úgy történt, hogy leült enni, én meg ott ültem vele szemben, magának kipakolta a tányért stb, és már javában evett, én meg nem tudtam már hová nézni, erre meg dumálás közben egy negyed óra múlva megkérdezte, hogy kérek-e. De ez is olyan hetykén odavetett kérdés volt, amolyan udvariasságból, amikor már kb a háromnegyedét megette.

Tudom, lehet, bagatell dolog, de hogy lehet valaki ilyen??

Szerintem lehet, hogy ennek itt van vége.

2011. aug. 1. 19:50
 7/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:48

Nem ismerjük egymást régóta, és csak most voltam harmadszor nála, és ez már harmadszor ismétlődött meg...

2011. aug. 1. 19:52
 8/53 anonim ***** válasza:

ötlet:

lepd meg egy gyros tállal, vegyél magadnak is, egyetek és ha ezután sem viszonozza valamelyik nap, akkor lehet azt várja, hogy menjél haza, egyél otthon, utána gyere vissza, mert lehet csóró?

2011. aug. 1. 19:52
 9/53 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom, de a tiéd sem volt normális viselkedés. Inkább éhen halni, mint kérni...
2011. aug. 1. 19:53
 10/53 A kérdező kommentje:
Ja, és nem vagyok kövér, nincs miből fogynom, 52 kg vagyok. :S Még híznom is kéne már.
2011. aug. 1. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!