Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az szakítóok lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szakítóok lenne, ha a párotok ha nem adna enni? 22 L

Figyelt kérdés

Nála töltöttem a hétvégét, és alig ettem. :S Ez azért volt, mert alig kínált. Én meg nem vagyok az a fajta, aki odamegy, és mondja, hogy adjál már, vagy valami. :S Nem vagyok az a fajta sem, akit kérlelni kell, de viszont az a normális szerintem, ha megkérdezi, hogy nem-e kérek, mikor ő eszik. De ez egyszer történt meg. :S Akkor is úgy, hogy ő evett, és odamondta a kaja felénél, hogy: Kérsz? Én meg mondtam, hogy, nem... :S Mert már annyira kellemetlen volt nekem a helyzet, hogy hogy kehet valaki ennyire bunkó, már bocsánat. :S Ez friss kapcsolta, és nem először fordul elő. :S Tagnap már szédültem is és fájt is a fejem, mondtam is neki, hogy ez a nem evéstől és nem ivástól lehet, de akkor sem mondta, hogy egyek vagy valami... Már gondolkodtam, hogy lemegyek a boltba, vagy valami, de aztán nem tettem meg.

Szerintetek?

2011. aug. 1. 19:44
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
19:49 vagyok, bunkó vagy figyelmetlen, nem vagytok együtt régóta tökmindegy, a lényegen nem változtat. Ha látod, hogy szed magának és te meg éhes vagy menj oda egy tányérral és kérd meg, hogy szedjen neked is. Kiszolgálni magad nála talán még korai lenne de ha valami kell kérjed mert így továbbra is étlen-szomjan maradsz.
2011. aug. 1. 19:57
 12/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:49

Én is úgy gondolom, hogy kapcsolat eleje, tehát még nem érzem magam otthon nála annyira. Ezért rá vagyok utalva.

Szerintem is felejtős. :S Ennek egy alapvető emberi tulajdonságnak kellene szerintem lenie, hogy a vendég kedvében járunk, főle akkor, ha az elvileg a barátnőnk...

2011. aug. 1. 19:57
 13/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:52

Nem csóró. De nem értem, akkor minek mondaná, hogy menjek, ha előre tudja, hogy nincs pénze, csak magának venni ennivalót. Vagy akkor mondaná, hogy vigyek. :S

2011. aug. 1. 19:59
 14/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:53

De ilyen nagyfokú bunkóság közepette már inkébb azt mondtam magamban, hogy nem kell akkor... Haza is jöttem reggel.

2011. aug. 1. 20:00
 15/53 A kérdező kommentje:
* inkább
2011. aug. 1. 20:01
 16/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:57

De én nem vagyok ilyen. :S Ha látom, hogy nem szívesen adnak, nem tolakodom, inkább odébb állok. Nem az kell, hogy kiszolgáljanak, de ha meghív magához, ne kelljen már nekem odamennem, hogy hé adjál már enni-inni... Meg azért az már sok volt, hogy a fejfájásom sem érdekelte.

2011. aug. 1. 20:03
 17/53 anonim ***** válasza:

Én az első 19:49-es vagyok XD 18/L

Alapvető tulajdonságnak kéne lennie de ha egyszer nem az akkor neked kell rádöbbenteni.

2011. aug. 1. 20:06
 18/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:06

Igen, de nem akarom én nevelni meg ilyenek. Ha ő alapból ilyen, ki tudja, hogy még milyen efféle tulajdonságai vannak...

2011. aug. 1. 20:16
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ez a tipikus esete annak,mikor nagyon pici dolgok,nagyon fájdalmasak tudnak lenni egy kapcsolatban.Nálam is voltak már hasonló dolgok,és mindig bizonygattam,hogy : "áááá dehogyis ezmiatt én ugyan nem fogok szakítani" Aztán mégis szakítás lett a vége,mert torlódtak az ilyen apró bajok,amiket lehet,hogy én fújtam fel.Hidd el ha valami miatt elégedetlen vagy és nem tudod megbeszélni,akkor kalap meg a bot.

Amúgy tényleg vérciki a helyzeted,és én ezt a témát biztos nem tudnám felhozni az illetőnek,de arra sem érdemes várni,hogy megváltozzon.De én ha 1 próbát megér,tutira elvitetném magamat egy jó kis étterembe és jól bezabálnék,had fizesse a számlát :D ..Szóval nagyon nincs erre megoldás. Tényleg bunkóság :(

2011. aug. 1. 20:16
 20/53 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:16

Szia!

Köszi szépen! Igaz? Én is azt gondolom, hogy egy ilyet mégis hogy adjak tudtára... Pedig már céloztam a múltkor, még direkt viccesen, hogy: oké, de legközelebb többet együnk... és mosolyogtam hozzá, és még ő is mosolygott rajta.

Én is úgy gondolom, hogy ezek apróságnak tűnnek, de már van egy-két ilyen dolog, amiket nem igazán tudok feldolgozni, hogy most akkor mi van?? Tényleg ilyen??? Eddig mindig vele szakítottak a barátnői, én meg csodálkoztam, mikor mondta, hogy hát hogy lehet őt dobni, de most kezdem észrevenni, hogyha velük is ezt csinálta, már nem csodálkozom...

2011. aug. 1. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!