Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szakítóok lenne, ha a párotok ha nem adna enni? 22 L
Nála töltöttem a hétvégét, és alig ettem. :S Ez azért volt, mert alig kínált. Én meg nem vagyok az a fajta, aki odamegy, és mondja, hogy adjál már, vagy valami. :S Nem vagyok az a fajta sem, akit kérlelni kell, de viszont az a normális szerintem, ha megkérdezi, hogy nem-e kérek, mikor ő eszik. De ez egyszer történt meg. :S Akkor is úgy, hogy ő evett, és odamondta a kaja felénél, hogy: Kérsz? Én meg mondtam, hogy, nem... :S Mert már annyira kellemetlen volt nekem a helyzet, hogy hogy kehet valaki ennyire bunkó, már bocsánat. :S Ez friss kapcsolta, és nem először fordul elő. :S Tagnap már szédültem is és fájt is a fejem, mondtam is neki, hogy ez a nem evéstől és nem ivástól lehet, de akkor sem mondta, hogy egyek vagy valami... Már gondolkodtam, hogy lemegyek a boltba, vagy valami, de aztán nem tettem meg.
Szerintetek?
A válasz megírásának időpontja: ma 19:49
Én is úgy gondolom, hogy kapcsolat eleje, tehát még nem érzem magam otthon nála annyira. Ezért rá vagyok utalva.
Szerintem is felejtős. :S Ennek egy alapvető emberi tulajdonságnak kellene szerintem lenie, hogy a vendég kedvében járunk, főle akkor, ha az elvileg a barátnőnk...
A válasz megírásának időpontja: ma 19:52
Nem csóró. De nem értem, akkor minek mondaná, hogy menjek, ha előre tudja, hogy nincs pénze, csak magának venni ennivalót. Vagy akkor mondaná, hogy vigyek. :S
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
De ilyen nagyfokú bunkóság közepette már inkébb azt mondtam magamban, hogy nem kell akkor... Haza is jöttem reggel.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:57
De én nem vagyok ilyen. :S Ha látom, hogy nem szívesen adnak, nem tolakodom, inkább odébb állok. Nem az kell, hogy kiszolgáljanak, de ha meghív magához, ne kelljen már nekem odamennem, hogy hé adjál már enni-inni... Meg azért az már sok volt, hogy a fejfájásom sem érdekelte.
Én az első 19:49-es vagyok XD 18/L
Alapvető tulajdonságnak kéne lennie de ha egyszer nem az akkor neked kell rádöbbenteni.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:06
Igen, de nem akarom én nevelni meg ilyenek. Ha ő alapból ilyen, ki tudja, hogy még milyen efféle tulajdonságai vannak...
szia!
Ez a tipikus esete annak,mikor nagyon pici dolgok,nagyon fájdalmasak tudnak lenni egy kapcsolatban.Nálam is voltak már hasonló dolgok,és mindig bizonygattam,hogy : "áááá dehogyis ezmiatt én ugyan nem fogok szakítani" Aztán mégis szakítás lett a vége,mert torlódtak az ilyen apró bajok,amiket lehet,hogy én fújtam fel.Hidd el ha valami miatt elégedetlen vagy és nem tudod megbeszélni,akkor kalap meg a bot.
Amúgy tényleg vérciki a helyzeted,és én ezt a témát biztos nem tudnám felhozni az illetőnek,de arra sem érdemes várni,hogy megváltozzon.De én ha 1 próbát megér,tutira elvitetném magamat egy jó kis étterembe és jól bezabálnék,had fizesse a számlát :D ..Szóval nagyon nincs erre megoldás. Tényleg bunkóság :(
A válasz megírásának időpontja: ma 20:16
Szia!
Köszi szépen! Igaz? Én is azt gondolom, hogy egy ilyet mégis hogy adjak tudtára... Pedig már céloztam a múltkor, még direkt viccesen, hogy: oké, de legközelebb többet együnk... és mosolyogtam hozzá, és még ő is mosolygott rajta.
Én is úgy gondolom, hogy ezek apróságnak tűnnek, de már van egy-két ilyen dolog, amiket nem igazán tudok feldolgozni, hogy most akkor mi van?? Tényleg ilyen??? Eddig mindig vele szakítottak a barátnői, én meg csodálkoztam, mikor mondta, hogy hát hogy lehet őt dobni, de most kezdem észrevenni, hogyha velük is ezt csinálta, már nem csodálkozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!