Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Bőv lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Bőv lent

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe 1nap alatt beleestem. Tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy kezdeményezős típus, de most az egyszer tettem kivételt, mert úgyéreztem tartós kapcsolat jöhetne köztünk össze. El is mondtam neki a helyzetet, és kiderült ugyanugy érez irántam, mint én iránta. Szóval boldog voltam. Aztán egyik "barátnőm"-ön láttam, hogy nagyon nyomul felé. és mondtam neki hogy figyelj nem kéne, de csak csinálta tovább, mert szerinte ő nem nyomult, és ő mindenkivel ilyen. 3nap mulva dobott a srác. és még aznap összejöttek. nagyon rosszul érzem magam azóta.

Lehet én gondolok rosszra, lehet nem tette volna meg, de egyszer kezet is emelt rám, de nem ütött meg. én szeretem még mindig, és nem kicsit pipa vagyok a csajra. nagyot csalódtam benne, és ku.va sz.rul esik tőle hogy ezt tette velem, hogy el vette tőlem azt, ami fontos nekem. még mindig tagadja, és nincs gusztusom ezek után egyikőjükre sem nézni, de hiányzik a srác, mert szeretem mindezek ellenére, bár a csajt legszívesebben nagyon elküldeném..van valakinek valami ötlete? mit tegyek? hogy lépjek túl rajta?

17/L

2011. júl. 30. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a srác a leírtak alapján nem is szeretett téged igazán. Jobban jártál, hogy még az elején dobott, így kevésbé fáj...
2011. júl. 30. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:

1: Felejtsd el!!!

2: Nyelvtan tanár !!!

2011. júl. 30. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Amelyik férfi kezet emel egy nőre az nálam már leírta magát egy életre. Szerintem próbáld meg elfelejteni.
2011. júl. 30. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:

második, nem a helyesírásomról kérdeztem

egyébként próbálom elfelejteni, de egykét dolog végett mély nyomot hagyott bennem

2011. júl. 30. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
uhh. kemény... szóval... azért az is kedves volt hogy a barátnődnek bejött a csávó és te ráhajtottál, de tekintsünk el ettől a kis apró tényezőtől. A barátnőd egy rohadt nagy kurv@. a pasid meg egy hazudós fas.szopó senkiházi ge.ci, aki jól átba.szta a fejedet. a helyedben kegyetlen bosszút terveznék. vagy az egyszerűbb mód: ba.sszál egy kibas.zott kemégy vasrudat annek a tetvedék fa.szába, a csajnak meg tépd le a ku.rva melleit. ennyi
2011. júl. 30. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:
nem. az nem ugy volt. én mondtam a csajnak, hogy nekem bejön, és egyből hogy jaj neki is
2011. júl. 30. 20:56
 7/8 anonim válasza:

örülj,h minel hamarabb megszabadultal tőle! lehet,h akkor nem ütött meg,de maskor megtenné!

és ige,ahogy előttem irtak,nem szeretett teged igazabol.

1.kezet emelt rad

2. dobott teged egy masik csajert

Szerintem most inkabb legyel minel több időt a barataiddal,érezd jol magad. majd radtalal az igaz szerelem:)

maskor pedig jobban ismerd meg,mielőtt összejössz a palival:D

2011. aug. 1. 12:05
 8/8 A kérdező kommentje:
a másik, hogy barátaim sincsenek. mert nem baráti körböl ismertem meg
2011. aug. 1. 12:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!